BB2: Nyt hattrick i sejr

BB2-FA2, 19.04.17 Younes gør det til 2-0

Brønshøjs 2. hold fulgte op på deres gode start på foråret, men en 4-0 sejr over FA 2000’s 2. hold i onsdags. Og for anden kamp i træk fik BB2 scoret et hattrick. Med sejren har andetholdet lagt sig på 1. pladsen med en målscore på 10-0.

Det var dog FA, som stod for kampens første chance, men afslutningen sad lige på Simon Bloch Jørgensen. Herefter stod den dog Brønshøj på det hele, bortset fra et par chancer til gæsterne.

Inden kampens første mål havde hvepsene nogle kæmpechancer, som blev misbrugt. Først havde Younes Nielsen et skud over et tomt mål, og lidt senere sendte Oskar Høybye, alene med målmanden, bolden i sidenettet.

BB2-FA2, 19.04.17 Younes gør det til 1-0

Men midtvejs i 1. halvleg kom målet, da Høybye drev bolden frem og prikkede den i dybden til Younes, der sendte den forbi keeperen og ind i nettet. 1-0 til BB.

Bare fire minutter senere stod den 2-0. FA fik ikke clearet ordentligt, da de sparkede bolden ind på én af deres egne, og lidt heldigt endte bolden hos Younes, som sendte bolden igennem benene på målmanden.

Younes var dog ikke færdig med at score. Blot 11 minutter efter sit første mål i kampen fik den store angriber scorede et vaskeægte hattrick, da han udnyttede Høybyes eminente forarbejde til at heade kuglen i kassen til 3-0.

BB2-FA2, 19.04.17 Younes laver hattrick

Tempoet faldt for Brønshøjs vedkommende i 2. halvleg, og der var ikke mange chancer. Men efter en times spil slog Oliver Miltoft et perfekt hjørnespark, som fandt Høybyes pandebrask. Og den offensive midtbanespiller kunne krydre en god indsats med et mål til 4-0.

Resten af kampen spillede hvepsene kontrolleret og skabte enkelte muligheder, men bortset fra et par skud over mål blev det ikke til flere scoringer.

BB2-FA2, 19.04.17 Høybye

Næste opgave for andetholdet er i dag kl. 13, hvor de på udebane møder Skovshoved. Skovshoved er indtil videre ubesejret med en sejr og en uafgjort og ligger pt. nummer 5 i puljen.