BB2: Målsætningen er klar

Ørbæk og Seker

Vi har talt med trænerne for Brønshøjs reserver Peter Ørbæk Larsen og Benjamin Seker om deres opstart samt målsætningen for foråret.

- Vores opstart har været rigtig god, og drengene har været klar. Vi har spillet 5-6 træningskampe og har kun tabt 1, fortæller Peter og Benjamin.

Mål mod Hvidovres reserver

I træningskampe er man været spilstyrende, skabt en del chancer og scoret en masse mål. Generelt har det set rigtig godt ud, og trænernes forventninger skal der heller ikke herske tvivl om.

- Vores målsætning er klokkeklar, og der er kun en ting, der tæller. Det er oprykning, og det kan der ikke være 2 meninger om. Når det så er sagt, så har vi da også en målsætning om at gøre disse spillere helt klar, så de kan være gældende på Divisionsholdet, fortsætter de to trænere.

Her i vinterpausen har Brønshøj lavet et nyt setup, hvor førsteholdet og andetholdet træner samlet, og det har allerede sat positive aftryk.

- Det nye setup er meget givende, og det er tydeligt, at der er en rød tråd i det, vi render rundt og laver. Gutterne har også taget meget pænt imod det nye setup, så det er klasse! Nu skal vi bare lade støvlerne tale, slutter trænerne.

Sammenhold