Betaling/kontingent
Ved din indmeldelse i Brønshøj Boldklub har du tilmeldt dit betalingskort en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes Dankort, VISA-kort og Mastercard.

Hvis du ikke har indmeldt dig online, vil du modtage en mail med et betalingslink, hvor du kan tilmelde dig abonnementsordningen.

Du modtager en mail 7 dage før trækningen af kontingentet. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail.

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?
Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort. Udmeldelse sker på skrift til bronshoj@bronshojboldklub.dk

Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.

Er det sikkert?
Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Brønshøj Boldklub eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og Nets, der står bag betalingsløsningerne.

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?

Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg af truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet sjovere og mere udviklende for klubben end at rykke for betalinger.

Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os på bronshoj@bronshojboldklub.dk, hvis du har spørgsmål.