U14 til tops i Holland

U14 i Holland

Vores U14-hold har i weekenden været i Holland, hvor de har deltaget i Autumn Cup. Selve turen var fantastisk, både socialt og sportsligt. Holdet vandt nemlig turneringen i Holland, hvor de kun lukkede to mål ind i de syv kampe, som holdet spillede.

På vej mod Holland blev der tid til et stop i tyske Duisburg. Her skulle de unge hvepse se 3. Bundesliga-kampen mellem Duisburg og Kaiserslautern. Og her kunne U14-drengene se hjemmeholdet tage en 3-1 sejr foran 25.000 tilskuere

Ankom fredag, hvor man også fik set tysk fodbold, da den stod på opgør mellem Duisburg og Kaiserslautern i 3. Bundesliga. Det blev til en 3-1 sejr til hjemmeholdet, og de unge hvepse fik en god oplevelse sammen med de andre ca. 14.000 tilskuere.

U14 er klar til at indtage Holland

Lørdag stod den så på de tre første kampe i turneringen, og her blev der næsten gjort rent bord med syv point ud af ni mulige.

Første kamp var mod RKSV UDI’10/CSU, som blev besejret 4-0 af et stærkt U14-hold. Næste gruppekamp endte målløst mod Montfoort, mens puljesejren blev sikret i sidste kamp, da fynske Dalum blev besejret 2-1.

Dagen efter gjaldt det så gruppespillet i mellemrunden. Første kamp endte 0-0 mod eliteholdet Sparta Rotterdam. Det var en kamp, hvor vores U14-hold blev snydt for et mål, et straffe og et rødt kort til modstanderen, og hvor hvepsene var bedst.

I næste kamp var der gensyn med Montfoort, som denne gang blev besejret 1-0. I mellemrundens sidste gruppekamp mødte holdet RKSV Rohde, og her blev puljen vundet med en 2-1 sejr.

U14 i kamp

Det betød, at U14-holdet var klar til finalen. Her ventede DSVP MU15, som er et hollandsk pigehold. Det blev en tæt kamp, men da slutfløjten lød, kunne de unge hvepse juble, da det blev til en 1-0 sejr, og dermed også 1. pladsen i Autumn Cup.

Stærkt af U14-holdet, som vi glæder os til at se i aktion, når de genoptager ligakampene.

Og der skal lyde en stor tak til de forældre, der sørgede for transport ned til Holland.

U14 med pokalen