Skriver gerne en Brønshøj-sang

Christian Juncker, julefrokost 2016

Sanger og sangskriver Christian Juncker, der bl.a. er kendt fra radiohittet ”Mogens og Karen” og ”Havana”  - titelsangen fra TV's ”Mod fjerne kyster” - er en rigtig hvepsefan. Hvis der er plads i kalenderen, så dukker han op til de fleste hjemmekampe på Tingbjerg Ground. ”Jeg er virkelig glad for Brønshøj Boldklub, og divisionsholdet kan jeg rigtig godt lide. Derfor vil jeg gerne skrive en sang til Brønshøj Boldklub. Det vil jeg godt bruge nogle timer på sammen med klubbens øvrige fans, og der allerede sneget sig lidt Brønshøj ind i mine nye sange”, fastslår Christian.

Christian Juncker

Christian Juncker stammer fra Odense, og det betyder, at han selvfølgelig holder med OB, men ”der var noget ganske særligt over hvepsene, når de kom til Odense i deres seje sort-gule trøjer. Det var og er et super københavnerhold”, tilføjer han. ”Da fik jeg øjnene op for Brønshøj”.

Christian Juncker bor i dag i Brønshøj på Enigheds Alle. ”Der er noget særligt over bydelen”, fortsætter han. ”Noget nærmest sagnomspundet med Utterslev Mose, og de mange typer fra Bjarne Reuters bøger om Brønshøj, hvor de sort-gule trøjer også spiller en stor rolle. Men det handler i høj grad om fællesskab og om at stå sammen i klubben. Det er helt utroligt, at vi hver sommer skifter et stort antal spillere ud og sender dem til Lyngby eller AB. Men på trods af det er holdet alligevel i stand til at spille med i den sjove ende. Det er noget ganske specielt.”

”Jeg har tit min søn på syv år med til Brønshøjs kampe, siger Christian videre. ” På Tingbjerg Ground er det fodbold som i gamle dage, hvor man går til stålet og ikke piber, og jeg elsker fansenes selvironiske tilråb på tribunen: ”Vi er på vej i Champions League, og vi er ikke til at stoppe..”, slutter Christian Juncker.

Som sanger og sangskriver har Christian Juncker indspillet flere album og han turnerer meget med sine sange. Han optrådte ved Brønshøj Boldklubs julefrokost i november, og fredag den 24. februar kl. 20.00 kan I høre ham solo i Pilegården på Brønshøjvej 17.