Seker tilbage hos hvepsene

Benjamin Seker

Den 30-årige tidligere divisionsspiller i Brønshøj Boldklub Benjamin Seker er tiltrådt som assistenttræner for reserveholdet. Benjamin spillede flere sæsoner på divisionsholdet i årene 2005 til 2010.

- Benjamin kan som assistenttræner bidrage med sin store erfaring som spiller til gavn særligt for vore unge spillere i truppen. Han er et frisk pust, understreger Brønshøj Boldklubs sportschef Thomas Ibsen.

- For mig har Brønshøj altid været klubben, siden jeg var knægt. Jeg er utrolig glad for at være tilbage i min ungdomsklub, fordi jeg kan være med til at præge og hjælpe de unge spillere, baseret på mine egne erfaringer, siger Benjamin Seker.

Benjamin Seker arbejder dagligt med utilpassede unge i Husum-området, men der er også tid til fodbold.