Jubilæumsstævne i BB

Jubilæumsstævne

I søndags, den 18. august, fandt det sidste af de 3 store jubilæumsarrangmenter sted. Denne gang stod på den på Jubilæumsstævne, hvor vores U10 og U14 hold deltog. Udover vores hold, så var der også deltagelse fra følgende klubber: BK Fix, Husum, KFUMs Boldklub, Næstved og Vanløse.

I alt deltog 154 spillere i stævnet, og de kunne nyde stor opbakning fra de mange tilskuere. Heldigvis var vejret også på vores side i søndags, hvilket også har været tilfældet ved de øvrige jubilæumsarrangmenter.

Husum fejrer turneringssejren

I U10-rækkerne spilles der ikke om placeringerne, men dette er ikke tilfældet for U14. Her vandt Husum turneringen, mens Brønshøj og KFUMs Boldklub tog sig af hhv. 2. og 3. pladsen.

Selve Jubilæumsstævnet var sponseret af Brønshøj-Husum Lokalråd og Fodbold Alliancen hvor hele deres bestyrelsen overværede stævnet.

Der skal også lyde en stor tak til vore mange frivillige ledere og trænere med Jesper Mathiesen og Søren Bertelsen i spidsen, som sikrede at det blev et flot og succesfyldt Jubilæums-ungdomsstævne.

Thomas Løser mange flotte billeder af Jubilæumsstævnet kan findes på Facebook.

Næstved
Vanløse