Hvepseteamfest 2016

Hvepseteamfest marts 2016
Carlo Jensens Mindepokal 2016 Nina Ryberg

Nina Ryberg modtager Carlo Jensens Mindepokal af Overdrabant Arnstein

Fredag aften den 11. marts blev den årlige fest for Hvepseteamet afholdt. Hvepseteamet er de mennesker, der hjælper med al det praktiske omkring divisionsholdets hjemmekampe.

Festen er klubbens måde at sige tak for hjælpen i det forgangne år, og fandt sted i klubhuset. Omkring 50 deltagere havde en hyggelig aften i den rette hvepse-ånd med taler fra klubbens formand Jan Juul Jørgensen og fra Drabanternes formand Kurt Arnstein.

Der var god mad og drikke fra Ibsens køkken, og snakken gik lystigt. Et par sange blev der også plads til.

I den mere ”alvorlige” afdeling blev der uddelt et par pokaler. Årets drabantpris blev givet til Johnny Lindhardt, Drabanternes mange-årige kasserer. Johnny var desværre ikke selv

Svend Nielsen fik Carlo Jensens miniature pokal

tilstede, da han står overfor en større operation. I stedet fik han en lang klapsalve og et BB-hurra. Alle hvepse ønsker ham al mulig held og lykke.

Carlo Jensens mindepokal blev givet til Nina Ryberg, for hendes store indsats som bagland for vores tidligere formand Finn Ryberg. Hun er en sand blæksprutte.

Endelig fik Svend Nielsen Carlo Jensens miniature pokal, da han modtog den rigtige pokal sidste år.

Som tidligere nævnt en hyggelig aften, og hvepseteamet er klar til at tage fat i forårssæsonen, som ligger lige om hjørnet.

Skulle du lyst til at blive en del af Hvepseteamet, og hjælpe med til afviklingen af divisionskampene, kan du tage kontakt til Niels Anker Nielsen på mail: nielsanker@sport.dk.