God sæsonstart for U17

IMG_1042

Vores U17-hvepse har fået en fantastisk start på sæsonen. I onsdags vandt de 9-0 ude mod Køge Nord FC i U17-pokalen og i fredags vandt de første kamp i Mesterrækken med 3-1 ude mod Skjold.

U17 skriver på deres egen Facebook-side, at pokalkampen mod Køge Nord FC, fra række 3, ikke kunne bruges til meget.

Det endte med en sikker 9-0 sejr, og som man kan se på billedet nedenunder, så var der heller ikke brug for de store taktiske evner fra trænerne.

I næste runde venter en lidt større udfordring. Her kommer KFUM Roskilde, fra Øst 1, på besøg i 2. runde af U17-pokalen. Kampen spilles onsdag den 18. september kl. 18.30 i Tingbjerg.

Trænerne har det alt andet end hårdt

Så var der lidt mere drama i U17’s første ligakamp i denne sæson. De unge hvepse dominerede fra start til slut, og kom også fortjent foran 1-0 ved Anis Ibrahim. Det blev også til 2-0 inden halvlegen, da Mamadou Alfa Bah kom på tavlen.

Herefter begyndte Brønshøj at brænde den ene chance efter den anden, og i stedet for at komme yderligere foran, så fik Skjold reduceret til 1-2.

Kampen blev grimmere og grimmere ifølge U17’s Facebook-side, men til stor forløsning, så scorede Anis Ibrahim sit andet mål i kampen til slutstillingen 3-1.

Næste kamp i Mesterrækken er på lørdag den 31. august kl. 13, hvor Vestia kommer på besøg i Tingbjerg.