Generalforsamlingen 2016 - Priser

årets ungdomsspiller 2016

Ved generalforsamlingen mandag 29. februar 2016 blev ærefulde priser også uddelt i Brønshøj Boldklub.

Årets ungdomsspiller Under 13
Serhat Bozkir vinder ikke kun på sine sprtoslige præstationer til kampe, men også på sin dedikation til hver eneste træning som han sjældent udebliver fra. Han er altid koncentreret til både kamp og træning og kamp, og åbner aldrig munden for at pege fingrer af sinde holdkammerater.

Årets ungdomsspiller Over 13
Hiwa Gazi Haji har en professionel indstilling og arbejder hårdt, hvilket har gjort ham til en af de bedste på holdet. Hiwas karakter gør ham til en vigtig spiller på holdet. Klubben ønsker ham tillykke og håber at han fortsætter det gode arbejde i fremtiden.

Svend Åge Mortensens Mindepokal 2016 -  7-mandssenior

7-mandssenior fik prisen og Kenneth Jørgensen fra truppen fik overrakt pokalen

Svend Aage Mortensens Mindepokal
Mindepokalen blev overrakt til 7-mands senior, der i foråret 2015 sikrede 1.pladsen i den næstbedste københavnske 7-mandsseniorrække. I efteråret blev de nummer 2 i DBU Københavns bedste række for 7-mands seniorhold og vandt derudover pokalturneringen efter straffespark i semifinalen og en spændende finale.

Årets seniorspiller 2013/2014
Mikkel Nøhr Christensen blev fortjent valgt til årets spiller efter en sæson, hvor han har spillet 36 kampe, og scoret 8 mål, samtidig med at han bar anførerbindet i tre kampe.