Festlig bowlingaften

Vinder af holdkonkurrencen

Fra venstre: Jan Juul Jørgensen (Brønshøj Boldklub), Martin Lagerstrøm (Blikkenslagermester Tommy Schmidt Aps), Michael Juul Clausen (Danske Bank Brønshøj afd.), Britta Tørnes (Romas) og Michael Yulzari (Brønshøj Kloak)

Bedste damebowler

Bedste damebowler Judith Hansen, WR Fuge
(foto: Christian Ove Carlsson)

Der blev bowlet på livet løs på 10 baner med 10 hold, da Brønshøj Boldklubs Erhvervsklub Hvepsene holdt sin traditionelle bowlingaften i Grøndals Centret i onsdags med hele 50 deltagere. Der blev spillet med stort engagement og uddelt flotte præmier af Erhvervsklubbens Kim Madsen og Bent Mikkelsen.

Bedste kvindelige deltager blev Judith Hansen fra WR Fuge, og på herresiden løb Lars Asmussen fra Nykredit i Glostrup med mesterpokalen som bedste mandlige deltager.

Vinder af mesterskabspokalen

Vinder af mesterskabspokalen Lars Asmussen, Nykredit Center Glostrup
(foto: Christian Ove Carlsson)

Der blev som sædvanlig også tid til lidt fodboldsnak. Boldklubbens formand Jan Juul Jørgensen roste divisionsholdet for den flotte indsats i efteråret. ”Vi har nogle unge, dygtige spillere, som vil kunne blande sig i toppen af oprykningsspillet. Sidste forår var i 20 minutter i 1. division i den sidste kamp, selvom oprykningen glippede i de sidste minutter. Vi kan overraske igen”, fastslog Jan Juul Jørgensen.

Efter en god middag drog deltagerne hjem med deres præmier. Omtale og flere billeder på Erhvervsklubbens hjemmeside.