Erhvervsklubben ”Hvepsene” – netværksmøde ”Kys, kampråb og luftguitar”

Per Christensen byder velkommen

Brønshøj Boldklubs aktive netværk – Erhvervsklubben "Hvepsene” – holdt sidste uge et interessant netværksmøde hos Per Christensen Automobiler på Slotsherrensvej.

Ford A fra 1931

Per fortalte i sin velkomst om butikken på Slotsherrensvej – og om den pudsige og sjove anskaffelse af den smukke ”Ford A” fra 1931, som står i forretningen og ses på billedet.

Per udtrykte stor glæde ved medlemskabet af Erhvervsklubben og tilknytningen til Brønshøj Boldklub, som betød, at mange BB’ere lægger vejen forbi ham, når der skal købes bil.

Under spisningen var der tydeligt gang i den forretningsmæssige ”networking” – inden aftenens musikalske indslag ”tog over”.

Søren Prehn og Niels Smedegaard

Journalist og musiker Søren Prehn holdt et levende foredrag om dansk musik fra 1967 og fremefter – og vi kom tæt på nogle af de kendte danske musikere som C.V. Jørgensen, Kim Larsen, Sebastian, Thomas Helmig og mange andre.

Det blev varierende gennemført ved radioklip, lydoptagelser og levende musik, som Søren og hans kapelmester Niels Smedegaard udførte så inspirerende at alle sang med.

Atter et både interessant og underholdende arrangement for Erhvervsklubbens medlemmer.

Stemningsbillede