Drabantprisen til Thomas Ibsen

Generalforsamling 2017

Brønshøj Boldklubs sportschef Thomas Ibsen fik fuld fortjent overrakt Drabantprisen ved klubbens generalforsamling i går aftes den 27. februar. Prisen gives til en klubleder, der har gjort en særlig indsats, og det har Thomas, der også styrer klubbens restaurant.

Drabantpris til Ibsen

Med Finn Ryberg som dirigent aflagde formanden for Brønshøj Boldklub Jan Juul Jørgensen beretning. Han fremhævede divisionsholdets indsats sidste år, hvor oprykningsspillet var tæt på at give oprykning til 1. division. Den sidste kamp i foråret var afgørende og i 15 minutter var Brønshøj i 1. division, men Nykøbing FC snuppede pladsen til sidst. Jan Juul glædede sig over, at divisionsholdet igen i år havde spillet sig i oprykningsspillet, selvom flere stamspillere forlod klubben i sommerpausen.

Den tidligere divisionsspiller Peter Ørbæk Larsen er blevet ny træner for 2. holdet og han indgår også som assistent for cheftræner Jesper Hansen sammen med Poul Olesen, da første – og andetholdet træner sammen.

Generalforsamling 2017 b

Om ungdomsafdelingen sagde Jan Juul, at det går fint, bl.a. havde U17-holdet vundet turneringen, og kvindernes syv ”mands” hold havde også vundet sin turnering. Og de gode gamle – supermasters og også Veteranerne – havde ligeledes vundet deres turnering.

Regnskabet blev gennemgået af Jørgen Hansen, der kunne konstatere, at der var et overskud.

Steen Jensen og Dennis Kjeldsen blev genvalgt sammen med den tidligere suppleant, Peer Goe, der nu blev valgt ind i bestyrelsen. Og så gav generalforsamlingen bemyndigelse til at selv at finde et nyt medlem og en ny suppleant, da bestyrelsesmedlemmerne Fritz Niko og Jesper Ran ikke ønskede genvalg. Steen Kristensen blev genvalgt som bilagskontrollant.