12. jan 2018

Seniorformand, Steen Jensen, har i går meddelt, at han træder ud af bestyrelsen.

12. jan 2018

Indkaldelse og dagsorden til den ordinære generalforsamling i moderklubben d. 26. februar 2018 kl. 18.30

Informationer angående betaling af kontigenter i Brønshøj Boldklub

05. jan 2018

Det er med stor sorg, vi har modtaget det triste budskab, at Svend Nielsen er afgået ved døden tirsdag den 2. januar 2018.

03. jan 2018

Der har været lidt forvirring mht. en mail om kontingentbetaling. Vi kan forsikre, at den mail er helt i orden, og man kan trygt benytte betalingslinket i mailen Bestyrelsesmedlem Kirsten Espersen beretter også om dette på hjemmesiden.

30. sep 2017

Det danske U19-landshold spiller træningskamp mod Rumænien torsdag den 5. oktober inden de vigtige kvalifikationskampe i november. Der vil være gratis adgang, så kom ud og støt fremtidens stjerner.

29. aug 2017

På Bellahøj Kræmmerfestival bliver der masser af musik, kræmmere og amerikanerbiler i uge 36 på Bellahøj. Hvor Brønshøj Boldklub også vil være repræsenteret med eget telt.

30. juli 2017

26. marts 2017

Brønshøj Boldklubs aktive netværk – Erhvervsklubben Hvepsene” – holdt sidste uge et interessant netværksmøde hos Per Christensen Automobiler på Slotsherrensvej. Her var der bl.a. et musikalsk indslag fra journalist og musiker Søren Prehn og hans kapelmester Niels Smedegaard.

Ældre nyheder