Veteran 1: Uskarphed kostede sejren

Veteran 1, pausesnak
Per Larsen

Brønshøjs første Veteraner spillede deres anden kamp i foråret, da de i torsdag tog imod Skodsborg FIF/Skjold Birkerød. På trods af et spilovertag måtte hvepsene nøjes med 1-1, hvilket bringer dem på 2. pladsen i puljen.

Cheftræner Per Berg Larsen udtalte følgende om kampen:

- Jeg var en smule skuffet oven på kampen i torsdags. Jeg føler, at vi tabte to point, efter at vi havde haft overtaget. Men jeg må konstatere, at vi ikke fik udbytte af de chancer, vi havde.

Efter 0-0 ved pausen kom Brønshøj foran 1-0 i 2. halvleg takket være Carsten Schrøder, som flugtede kuglen i kassen. Den føring holdt dog ikke i lang tid, da Skodsborg mm. fik udlignet kort efter. I resten af kampen fik begge hold kun produceret halve chancer i kulden og blæsten på den ujævne bane.

Kampens spiller blev Geert Cramer Jensen, der på billedet holder Veteranernes nye fidus, "Segerlund".

Geert Cramer Jensen

Men Per Berg Larsen kan igen blive en glad mand, når Veteranerne allerede på mandag den 24. april kl. 20 møder Fremad Amager ude på kunstbanen ved Sundby Idrætspark.

Der er tale om en topkamp, da amagerkanerne besætter 1. pladsen i puljen med maksimumpoint, så tag et smut ud til Amager, og se ”de gamle drenge” give den gas.

Veteranerne i aktion