BB +32: Remis i sæsonstarter

Michael Barfoed i sin tid som divisionsspiller

Foto: Benjamin Lybecker/bold.dk

I går aftes indledte Brønshøjs +32 (Oldboys, red.) efterårssæsonen i Mesterrækken, da de hjemme i Tingbjerg tog imod FB. Her skulle hvepsene fortsætte den gode hjemmebaneform, som i foråret gav dem fire hjemmesejr ud af fem muligt, mens FB var nye i Mesterrækken. Men trods en føring på 3-1 tidligt i 2. halvleg, måtte Brønshøj nøjes med 3-3.

Startopstilling:
Martin Jacobsen, Michael Remin Rasmussen, Christian Lorentz, Martin Sørensen, Kim Rømer, Tem Ulsing, Michael Barfoed

Bænken:
Michael Schiermacher, Carsten Schrøder, Michael Lundsgaard Winter

Brønshøj startede kampen godt med fine kombinationer mellem Rasmussen og Lorentz, men afslutningen sad lige på FB’s målmand. Lorentz havde flere chancer inden for kampens første 15 minutter. Som der stod i +32’s interne referat: ”Lorentz forsøger sig igen og igen – saksespark, Fosbury-spring og trespring – men ind ville bolden ikke”.

FB var dog ikke kun tilskuere til et hav af Brønshøj-chancer. De skabte også deres egne. Men Martin Jacobsen havde taget storspillet med til kampen. Han kunne dog ikke forhindre, at FB fik bragt sig foran efter 15 minutter.

Den føring fik dog kun lov til at stå en fem-seks minutters tid. Winter (divisionsholdets, cheftræner, red.) lavede en Iniesta-aflevering til Barfoed, der fandt plads i feltet og sendte bolden i kassen via stolpen. 1-1.

Både Brønshøj og FB havde chancer til flere mål inden pausen, men skarpheden var ikke kommet med ud fra omklædningsrummet. Så pausestillingen var 1-1.

Hvepsene startede 2. halvleg som lyn og torden. Allerede inden der var gået et minut af 2. halvleg fik hjemmeholdet bragt sig foran 2-1. Barfoed kom flot til baglinjen, hvor han spillede den skråt tilbage, så Lorentz bare kunne løbe ind i den. Et mål lige efter fodboldens ABC:

To minutter senere blev det minsandten også til 3-1. Schrøder lagde bolden af til Barfoed, der med største lethed sendte bolden op i nettaget.

De sidste 20 minutter af kampen pressede FB på. Om det var en lidt for hyggelig ferie, der gjorde, at hvepsene ikke kunne holde fast, skal vi gøre os kloge på. Men faktum er, at FB fik reduceret til 2-3 med 12 minutter tilbage. Så der ventede en nervepirrende afslutning.

Fem minutter før tid fik Martin Sørensen muligheden for at lukke og slukke kampen, men han fik sendt bolden over et frit mål. I stedet for fik FB udlignet til 3-3 blot to minutter før tid. Dette blev også kampens slutresultat.

Så det blev ikke til sejr i sæsondebuten, selvom chancerne var der. Men med lidt skudtræning, så skal sejrene nok komme. Måske den allerede kommer lørdag den 25. august kl. 10, når hvepsene gæster Kløvermarken, hvor Sundby BK venter.