Torskegilde

Torskegilde 2020

Det traditionelle Torskegilde i Brønshøj Boldklub finder sted fredag den 31. januar kl. 18.30 i klubhuset.

Arrangementet består som sædvanlig af TORSK med alt dertil hørende, samt kaffe. – Pris 175,00 kr. pr. kuvert.

Til de enkelte, der ikke er fiskespisere, kan der serveres helstegt oksefilet, og her er prisen også 175,00 kr. pr kuvert.

Vi håber på en rigtig hyggelig og fornøjelig aften, hvor vi igen i år vil være billard-turnering med fine gevinster samt et lotteri med masser af gevinster.

Du kan tilmelde dig til Henrik Haslund på telefon 2268 4468 eller på mail hh@bbpf.dk.
Du kan også tilmelde dig til Thomas Ibsen på telefon 4013 3358 eller på mail ti@bbpf.dk.

Husk at give besked om du vil have fisk eller steg, og hvor mange personer I bliver.

Tilmelding skal ske senest 20. januar 2020, og du er først tilmeldt når der er betalt. Indbetaling kan ske via MobilePay på 55344 (B.B. Stadion) eller nede i klubben.