Vilfort: Forsvar vinder mesterskaber

Vilfort mod Hillerød

Vi har snakket med målmand Kasper Vilfort om kampen mod Hillerød, om at være ubesejret og den stærke defensiv.

Kasper Vilfort
Målmand 24
Kasper Vilfort

Netop defensiven er blevet forbedret i forhold til sidste sæson. I tre af de fem første kampe har vi holdt nullet og kun lukket et mål ind i åbent spil. Vilfort forklarer, hvad der er ændret i forhold til sidste sæson.

- Vi har haft mere fokus på at lukke ned bag i - og stå bedre i kæderne. Det gør også, at vi måske ikke spiller lige så underholdende som i sidste sæson. Men det er trods alt nemmere at vinde kampe, når man ikke skal op og lave 3-4 mål i hver kamp. Og der er kun en ting, der tæller, når vi går på banen, og det er tre point. Man siger også angrebet vinder kampe, men forsvaret vinder mesterskabet. Og jeg er helt sikker på det offensive nok også skal komme med. Men det er vigtigt at have et godt fundament først, siger Vilfort.

Vi er stadig ubesejret efter de fem første kampe, hvor det er blevet til to sejre og tre uafgjorte. Men det kræver fokus, ifølge Vilfort, at forblive ubesejret.

- Det er helt op til os selv at være ubesejret. Alle kan slå alle i den her pulje, så man skal være på til hver eneste kamp. Hvis vi er det, så går der forhåbentlig længe før vi taber. Men vi må tag en kamp ad gangen, fortsætter Vilfort.  

I går blev det som bekendt til en 2-0 sejr over Hillerød, og Vilfort så flere positive elementer i kampen.

- Det var ikke nogen køn kamp. Men jeg synes, at vi står godt på banen i det defensive. De har bolden meget af tiden, men de kommer vel kun frem til to store chancer i kampen. Samtidig var vi var gode til at udnytte vores chancer. Så der skal lyde stor ros til offensiven for at være der, når chancen opstod, slutter målmanden.

Vilfort i kamp