Veltz: Vi skal ud af farezonen

Mathias Veltz mod AB Tårnby

Vi talte i går efter kampen med målscoreren til 1-0 Mathias Veltz, som er kommet til i vinterpausen, om målsætningen for foråret, savnet af tilskuere og selvfølgelig kampen.

Mathias fortsætter de gode takter fra efteråret, hvor han scorede 11 mål i 10 kampe for GVI i Danmarksserien, da han scorede målet til 1-0 i sin hjemmebanedebut i går. Et mål han sætter pris på, men er også lidt selvkritisk. Samtidig er der også ros til holdkammeraterne.

- Jeg synes min egen præstation var glimrende i går. Jeg er super-glad for mit mål, men er også klar over, at med lidt mere kynisme havde jeg også lavet en enkelt eller to mere, siger Veltz.

- Jeg synes holdet kæmpede en flot kamp. Vi havde flere perioder, hvor vi havde alt spil på egne præmisser, og vi kommer til en god håndfuld chancer! Og i de perioder i kampen, hvor AB Tårnby styrer spillet, står vores defensiv fantastisk og tager godt fra, fortsætter angriberen.

Mathias Veltz
Angreb 9
Mathias Veltz

Udover personlig succes med målet, så understreger Mathias også vigtigheden af gårsdagens sejr.

- Gårsdagens sejr var rigtig vigtig! Vi skal jo ud af nedrykningen og eftersom flere af de andre hold omkring os også fik point i denne runde, var det ekstra vigtigt med de 3 point, fortæller Mathias.

Gårsdagens kamp var uden tilskuere pga. COVID-19-restriktionerne, og det kan mærkes mener Mathias. Vores fans skal dog roses ekstremt meget for at købe hele 2.309 virtuelle billetter, så vi kunne slå den nuværende stadionrekord på 2.177 tilskuere fra 2010.

- Jeg savner tilskuerne meget. Stemningen på stadion og opbakningen gør altid meget. Det kan altid give de ekstra 10% når der bliver råbt og heppet, så forhåbentligt kan der snart komme folk på lægterne igen, siger Veltz håbefuldt.

Mathias har to klare målsætninger for efteråret - en for holdet og en for sig selv.

- Min målsætning for holdet er selvfølgelig, at vi kommer ud af farezonen og kommer op at lege med i toppen. Min personlige målsætning er selvfølgelig at gøre hvad jeg kan i form af at score mål og bidrage med hvad jeg kan, slutter gårsdagens målscorer.

Næste kamp for Veltz og co. er på lørdag den 3. april kl. 14, når turen går til Hillerød.