Vellykket bowlingaften

Bowlingmester Michael Stig Hansen fra Meny Kaffe

Erhvervsklubbens bowlingaften er blevet noget af et tilløbsstykke. Der var hele 64 deltagere, som alle spillede på livet løs på 12 baner onsdag den 10. januar. ”Det var væsentlig flere end sidste år”, fastslog klubbens formand Kim Madsen og den travle sekretær MIK – Bent Mikkelsen.

Der var kamp til stregen om mesterskabspokalen, som blev vundet af Michael Stig Hansen fra Schiellerup/Meny Kaffe.

Ligeledes var der et tæt løb i damekonkurrencen, hvor Britta Tørnes fra Romas løb med æren.

12 hold drønede kuglerne af sted, og her blev vinderen meget passende hold 12. De fem vindere var: Marianne Mikkelsen, Erhvervsklubben, Christian Ove Carlsson, Brønshøj-Husum Avis, Dennis Kjeldsen fra Brønshøj Boldklubs Aps., Finn Ryberg, Brønshøj Boldklub samt Jan Juul Jørgensen, Brønshøj Boldklubs Restaurant.

Bent Mikkelsen og Kim Madsen delte de mange præmier ud, som Erhvervsklubbens medlemmer og sponsorer havde doneret. Det blev en yderst vellykket aften i bowlingens tegn.

Du kan læse mere om bowlingarrangementet her, og se billeder fra arrangementet her.