Udlevering af fyrværkeri

Tingbjerg om vinteren

Så er vi godt i gang med vores udlevering af fyrværkeri. Vi er nu på 3. dagen og vi fortsætter indtil den 31. december.

Det går rigtig godt for Brønshøjs divisionshold. Det skyldes mange faktorer og der er mange brikker, der skal falde i hak. Vi har nogle dygtige spillere, vi har nogle dygtige trænere med Michael Madsen i spidsen, vi har et meget flot anlæg og hyggeligt stadion.

Men vi må vi jo erkende, at det ikke går uden at vi skaffer nogle penge, for at holde hele dette kørende.

Det sker på mange måder, og en af dem er det årlige salg og udlevering af fyrværkeri, som vi i samarbejde med T. Hansen nu kører for 4. gang. Det har udviklet sig at være en ganske god indtægt for klubben, og den kommer jo ikke af sig selv, og men fordi rigtig mange venner af klubben støtter op og tager en tørn.

Det foregår på vores anlæg i perioden 15.-23. december og igen 27.-31. december, og vi skal have besat ”vagterne” fra klokken 8:30 til klokken 19:30. Specielt mellem julen og nytår bliver der run på.

Har du lyst til at bidrage, er det bare at tage kontakt med Henrik Haslund, på telefon 2268 4468 eller på mail hh@bbpf.dk.

Indrømmet, at det er hårdt arbejde, men man hygger sig gevaldigt, og klubben sørger for at der ikke mangler hverken vådt eller tørt.

Thomas Ibsen, sportschef / Henrik Haslund

Udlevering af fyrværkeri

Cheftræner Michael Madsen og assistent Michael Petersen samt divisionsspillerne Jeffrey Ofori, Jenus Saleh og Festim Mustafi har taget en tørn, og flere af spillerne hjælper til senere.

Også menige hvepse hjælper til. Hvad med dig?