Truppen er styrket

Michael tryller med bolden

Niels Bjørn Hansen har taget en snak med cheftræner Michael Winter og sportschef Thomas Ibsen om truppen, optakten til den kommende sæson og målsætningen.

- Truppen er blevet klart styrket med de nye spillere, som vi har tilknyttet. Vi træner hårdt op til turneringsstarten om tre uger, og den første træningskamp mod Avarta sidste lørdag viste, at vi er godt på vej. Det var selvfølgelig rart at vinde, men det vigtige var, at spillerne leverede, siger cheftræner Michael Winter.

Spillerne mødte ind til sæsonens første træning tirsdage den 10. juli og spillede som bekendt den første af tre træningskampe i lørdags, hvor det blev til en 3-1 sejr over Avarta.

- Vi træner hårdt. Vi skal ikke havne i den samme situation som i foråret, hvor spillerne heldigvis trådte i karakter til sidst og sikrede vores forbliven i 2. division. Allerede fem minutter efter sejren over Greve med 5-1, gik vi i gang med at sætte et nyt hold sammen. Det var vigtigt at komme i gang hurtigt, understreger cheftræneren.

BB-Avarta, 14.07.18 Målet til 3-1

Sidste sæson fik Brønshøj en god start på sæsonen med to sejre, men herefter fulgte seks nederlag i træk. Dette vil man undgå igen, og har derfor hentet forstærkninger fra bl.a. 1. division ind til truppen.

 - Med de nye spillere, f. eks. Simon Richter, Andreas Baes og Oliver Lassen, er der blevet større konkurrence om pladserne, og det gavner både spillerne og hele holdet, fortsætter Michael.

Udover de nye spillere i truppen er der også blevet forlænget med en række profiler fra sidste sæson, bl.a. anfører Jamil Fearrington, målmand Kasper Vilfort og topscorer Kevin Bechmann Timm. Endelig har Brønshøj rykket en spiller af egen avl op i førsteholdstruppen.

- Vi har også rykket en ung spiller op fra andetholdet til divisionsholdet – Jenus Saleh, der kommer fra Tingbjerg, og han har spillet i klubben, siden han var seks år. Han har gjort det rigtig godt, fortæller cheftræneren yderligere.

Sidste sæsons topscorer Kevin Bechmann Timm

Sportschef Thomas Ibsen er også tilfreds med tilføjelserne til truppen, som han er mener er kommet forstærket ud af sommerpausen.

- Holdet er blevet styrket. Vi skal ud for at bevise, at vi kan gøre det bedre end i foråret. Nu er der grund til optimisme. Vi skal ud for at bevise, at sidste år var en fejl. Vi seder et topmotiveret hold på banen, når turneringen starter”, supplerer sportschefen.

Mht. målsætningen for sæsonen 2018/19, så holder cheftræner Michael Winter kortene tæt til kroppen.

Målsætningen holder vi intern. Men jeg kan sige så meget, at vi skal gøre det bedre i grundspillet end sidste gang. Vi tager en kamp ad gangen og lader støvlerne tale. Vi vil tilbage til de gamle Brønshøj-dyder med intens fight og stenhård kamp. Det skal simpelthen ikke være sjovt at spille mod hvepsene, slutter cheftræneren.

Til slut fastslår cheftræner Michael Winter, at truppen stort set er på plads, men måske kommer der en spiller mere. Du kan se hele truppen her.

Du har mulighed for at se truppen i aktion allerede på lørdag den 21. juli kl. 11, når de spiller træningskamp mod AB ude ved Sports- og Idrætsanlæg Skovdiget på Skovdiget 1 i Bagsværd.