Trio forlænger

Jeffrey, Clausen og Magnussen forlænger

De tre defensive forsvarsspillere Jeffrey Ofori, Nicolai Clausen og Jonas Magnussen har forlænget deres aftaler med Brønshøj Boldklub for et år.

- Fælles for alle tre - Jeffrey, Nicolai og Jonas - er, at de bidrager med højt tempo og stort engagement både til træning og til kampene. De er alle inde i en kæmpe udvikling som spillere, som der bliver bygget videre på, understreger sportschef Thomas Ibsen, Brønshøj Boldklub.

Jeffrey fik sin debut den 11. august 2015 i pokalsejren på 3-0 ude mod HIK og har i alt spillet 99 kampe, og scoret et mål, for Brønshøj.

- Jeg er derfor utrolig glad for, at de har forlænget, og at de fortsætter deres kæmpe indsats for holdet, tilføjer sportschefen.

Magnussen kom til hvepsene i vinteren 2019 og har indtil videre spillet 32 kampe. Clausen blev hveps i sommers har optrådt 23 gange i hvepsetrøjen.

Derudover fortsætter Festim Mustafi, Frederik Nørrestrand og Devrim Sahin.

- Det er spillere, som vi ser frem til at arbejde videre med. De er alle inde i en god udvikling, fortæller Thomas Ibsen.

Ung trio fortsætter også

I løbet af de nærmeste dage vil der være afklaring med resten af truppen. Derudover arbejder sportschef Thomas Ibsen hårdt på at finde yderligere forstærkninger til truppen.

Under ledelse af cheftræner Michael Madsen starter træningen mandag den 20. juli kl. 16.30 efter en kort sommerferie.