Tranberg: Vi skal nok få det vendt

Tranberg mod Skovshoved

Vi har talt med midtbanespilleren Oskar Tranberg, der var tilbage på banen efter en skade, som han fik i kampen mod Næstved den 27. august.

Tranberg i aktion

- Det var virkelig dejligt at være tilbage igen. Selvom vi desværre tabte, var det dejligt at spille om point og være på banen med drengene, siger Tranberg.

Da der var spillet 73 minutter var stillingen 0-0, men på ti minutter viste Skovshoved deres effektivitet frem, og Tranberg indrømme da også, at Skovshoved var det bedste hold i kampen.

- Skovshoved var mere kyniske end os, de scorer på tre dødbolde og spiller langt hen af vejen en bedre kamp end os og kommer frem til lidt mere, fortsætter Oskar.

Med nederlaget er de seneste syv kampe blevet tabt og kun et mål er blevet scoret. Tranberg ser dog stor kvalitet i truppen, og er sikker på, at det nok skal vende.

- Jeg synes, vi viste gode takter af sammenhold, og det at spille som en enhed og arbejde hårdt for hinanden. Alle gav det de havde og med den kvalitet, der er i holdet, skal vi nok få det vendt. Men det ser sort ud nu, og vi har brug for alt den støtte vi altid får, og sammen skal vi nok komme videre. Jeg tror og håber på, at vi kan vise Næstved, hvad vi står for og få prikket hul på målscoreren igen, slutter midtbanespilleren.