Tranberg: Dejligt at være tilbage

Tranberg tilbage i aktion

Vi har talt med Oskar Tranberg, der for præcis otte måneder siden måtte forlade kampen mod Frem den 22. august 2018. Men i dag fik han comeback, da han blev skiftet ind i det 79. minut i 3-1 sejren over Jammerbugt FC.

- Det var super dejligt at være tilbage på banen i dag.. Det har frustrerende at gå og vente på, at jeg har fået grønt lys, når jeg egentlig har følt mig klar i hoved i et stykke tid, men samtidigt meget forløsende, når jeg tænker over, hvor hurtigt det er gået, og hvor meget hele truppen og trænerteamet har bakket op om mig, siger Tranberg.

Tranberg skadet

Foto: Christian Ove Carlsson

Tranberg har som sagt siddet ude i otte måneder, og det har været frustrerende ikke at kunne hjælpe holdkammeraterne.

- Starten var helt klart mest frustrerende. Det at skulle gå og se holdet træne og spille hver uge uden selv at være en del af det, og samtidig bare sidde tribunen uden at kunne gøre en forskel. Mentalt har det været svært at være tålmodig og få lavet alle de “kedelige” øvelser om og om igen, især uden fremskridt på den korte bane, men føler heldigvis, at det har givet pote nu og føler mig kamp klar, så længe luften er der, siger Oskar med et smil.

Tranberg tilbage på banen

Vi fik en rigtig god start på oprykningsspillet med 3-1 sejren over Jammerbugt FC, og Tranberg fortæller da også om, hvad det betyder at få en god start.

- Jeg synes, det er super vigtigt for mentaliteten på holdet at starte med en sejr.. Vi har haft en sløjt forår, men tager hul på et nyt slutspil, hvor vi går efter at få spillet holdet så godt sammen som muligt og samtidig vise, hvad vi er lavet af. Det er her de sjove kampe er, og alle er klar til at vise sig frem og give det skud. Vi spiller frit, så det handler om at gøre så godt et indtryk som muligt og vise resten af rækken, hvor gode vi er, fortsætter Tranberg.

Tranberg så det bedste af kampen fra bænken og fortæller om en lidt shaky start, hvor spiller lige skulle vænne sig til et nyt system.

- Jeg synes, at vi virker lidt nervøse de første 15 minutter, men det skal siges, at vi spiller en helt ny formation, som er nyt for de fleste og derfor selvfølgelig tager tid. Men er sikker på, at det bliver godt for os, og tror vi vinder mange kampe på det i fremtiden. Vi får kæmpet os benhårdt tilbage i kampen og laver nogle flotte mål, som giver selvtillid. Vi har de ekstra kræfter, det ekstra overskud og tager de hårde løb for hinanden i dag. Det har vi manglet i nogle af de forrige kampe. Jeg mener også, at et enkelt mål eller to mere havde været fortjent. Vi spiller en rigtig god kamp og det er dejligt med tre point igen og sejrssang, slutter Brønshøjs nummer 10.

Tranberg kan få endnu flere minutter i benene, når det gælder Aarhus Fremad på lørdag den 27. april kl. 13 i Riisvangen i Aarhus.