Træningslejr, dag 7

Hvepse til La Liga-kamp

Dag 7 af træningslejren lakker mod enden, og det var en dag, der bød på både træning og La Liga. De nye hvepse Saad Abbouch og Ahmed Iljazovski fortæller om dagen.

Efter to dages pause fra fodboldbanen skulle vi tilbage på træningsbanen i dag. Vi startede selvfølgelig ud med noget morgenmad kl. 9 på hotellet, som vi altid har gjort, og så skulle der ellers klædes om til træning.

Restaurant-besøg

Træningen i dag foregik ikke på den bane vi normalt har trænet, men derimod skulle det være på Villarreals træningsanlæg. Vi blev derfor hentet af en bus, der skulle køre os op til deres fede baner.

Meeennnn da vi ankom til stedet blev alles forventninger ødelagt, da vi i stedet skulle træne på en bane der ikke var på niveau med en dørmåtte....

På trods af den virkelige dårlige bane lykkes det os at fuldføre et godt træningspas, hvor intensiteten og humøret var i top.

Efter træningen blev vi kørt tilbage på hotellet, hvor vi skulle spise frokost og gøre os klar til et spansk La Liga-brag, hvor Villarreal tog imod Sevilla. Her toppræsterede hjemmeholdet Villarreal, der overraskende vandt 3-0 mod topholdet Sevilla. Dette betød også, at en del spillere, og her nævnes der ikke navne, tabte en masse penge på odds.

Saad og Ahmed

Dernæst tog hele holdet og staben på en fin restaurant, hvor vores sidste aften i Spanien sluttede.

Vi takker af fra værelse 224, Saad og Ahmed