Træningslejr, dag 3

Villarreal-BB, holdbillede

Dag 3 af træningslejren er snart slut, og det er derfor blevet tid til næste afsnit af dagbogen. Denne gang er det Casper Löween Jensen og Anton Holse, der opsummerer dagens begivenheder.

Dagen i dag startede tidligere ud end de andre dage har gjort med morgenmad kl. 8 sharp.

Med en proteinrig morgenmad i kroppen bestående af brød med pålæg, var vi klar til at komme ind og høre “el chef Michaelos Wintheros” oplæg til kampen mod den spanske gigant Villarreal.

Vi skulle en fin tur igennem Callejon og Villarreal, før vi ankom til et anlæg, som jo nok består af minimum 245 baner, store som små. Vi går forbi en decideret smukklippet hybridbane (kunststof og græsbane) som vi håbede, vi skulle spille på, men det måtte vi kigge langt efter. For med lang næse alle mand drog vi mod den allerbagerste bane - vi vil skyde på omkring bane 239 - måske for at hyle os ud af den? Det vides ikke.

I kampen skulle man tro, at det var skjult kamera, sådan som de spanske spillere sprang som delfiner, lidt ala vores egen Oscar Buch, som også var at finde på tribunen i dag i bar overkrop. I skarp kontrast til de spanske spillere på banen må Buch se sig slået af samtlige mand mht. til farve, som han ellers ihærdigt prøver at få.

BB leverede en flot indsats, som desværre endte med et overraskende nederlag på 0-1, taget i betragtning af, at alle de store chancer egentlig blev tildelt til Brønshøj.

Spinning med Jens

Efter en hårdtspillet kamp får dem, der har spillet, fri resten af dagen, mens de skadede spillere, og dem der ikke kom i kamp i dag, gik ned og spinnede med vores målmandstræner Jens (Emanuelsen, red.), som efter sigende skulle være en yderst fremragende spinningsinstruktør (se billede).

Som dagene skrider frem her på hotellet, kommer vi hinanden tættere ved, nogle er nye og andre er ikke. Oliver Lassen bliver mere og mere som sin værelseskammerat Oliver Korch. Det kan ikke siges, hvad de to laver på værelset, men de er da kommet hinanden ved. Vores naboer Baes og Rønne i 244 lyder også som om de hygger. Det kan man i hvert fald høre inde på vores værelse, som I kunne se i gårsdagens opslag holder de fest hver aften og drikker hjernen ud (se dagbog fra dag 2).

Dagen i dag sluttes af med Champions League, som i går, og FIFA, hvor Valton (Iseni Maksuti, red.) er røget i maskinen et par gange, så han nu ikke gider spille mere #Røræg.

Holse og Jensen out