Topscorer vender tilbage

Danni König

Den 32-årige angriber og topscorer Danni König vender tilbage til sin barndomsklub - Brønshøj Boldklub.

König spillede i foråret i Lyngby efter flere år som professionel i USA og Danmark, hvor han scorede fire mål og var med i oprykningen til Superligaen, men nu har han valgt at spille for Brønshøj Boldklub i efteråret.

- Siden Danni rejste fra Brønshøj Boldklub, har jeg været i løbende kontakt med ham, og han har trænet med, når han har været hjemme i Danmark. Jeg er både glad og stolt over, at han nu vil spille for os igen, siger sportschef Thomas Ibsen.

König

- Danni er gammel topscorer med en fin målnæse. En dygtig og sikker angriber, der scorer mange mål og er topfit. Samtidig er han en af vores egne drenge fra Tingbjerg, hvor han voksede op og startede sin karriere her i Brønshøj Boldklub, tilføjer sportschefen.

Danni König har bl.a. spillet i Randers FC, FC Vestsjælland samt Oklahoma City Energy og FC Cincinnati.

Danni König fik debut som 18-årig i 2005 for Brønshøj, blev kåret til årets spiller i sæsonen 2010/11 og har fået Fiduspokalen en enkelt gang. Han har optrådt for hvepsene i 162 kampe, hvor det er blevet til 68 mål.