Stor støtte til Klub 100

Fans på lægterne

Her mindre end en måned til forårets første hjemmekamp i 2. division, har 84 meldt sig ind i Klub 100. Vi er helt overvældet over den store støtte fra fans, trænere, spillere og virksomheder, og håber på at kunne ramme 100 medlemmer inden det går løs den 14. marts hjemme mod Avarta.

Vores medlemmer i Klub 100 spænder vidt.

Rigtig mange fans har meldt sig ind, og så må vi ikke også glemme Hvepsene Support, som har tegnet hele 8 medlemsskaber.

Spillere, trænere og hjælpere fra Divisionsholdet har også vist deres støtte. Her har Thomas Ibsen (sportschef), Steffen Lund (holdleder), Jens Emanuelsen (målmandstræner), Jan Juul Jørgensen (formand), Flemming Hansen (tøjvask) og Jamil Fearrington (anfører) alle tegnet et medlemskab.

Sidst, men ikke mindst, skal der også lyde en stor tak til erhvervslivet, som flittigt har tegnet medlemsskaber. Ud af de 84 medlemsskaber står virksomheder for 31 af dem.

Så stor tak for støtten til alle medlemmer af Klub 100. Det giver et fantastisk fundament for et godt 2020.

Fordele ved et medlemskab af Klub 100, og hvordan du bliver medlem, kan findes her.

Adm. direktør
Dennis Kjeldsen