Støt jubilæumsbogen

Tingbjerg Ground

Niels Bjørn Hanssen og Jesper Ran Pedersen er i færd med at skrive en bog om Brønshøj Boldklubs spændende historie gennem de sidste 100 år – en jubilæumsbog, der er klar til jubilæet den 15. maj i år.

Vi håber, at du vil støtte bogen økonomisk, så vi kan få os et rigtigt flot jubilæumsskrift. Det er nemt. Du indbetaler blot 500 kr. til BB kontorets MobilePaynr. 68620 eller på regn.nr.: 5331 kontonr.: 0000250358, så modtager du et gratis eksemplar, når bogen udkommer til maj og samtidig bliver du nævnt i bogen som privatsponsor.

Du kan også blive guldsponsor. Så får du et stort logo for virksomheden med i bogen, og modtager 5 eksemplarer, når bogen udkommer. Pris 5.000 kr. plus moms.

Som sponsor får du et logo for virksomheden og modtager 3 eksemplarer, når bogen udkommer. Pris 2500 kr.

Sidste frist for at støtte bogprojektet er den 1. april ( ikke aprilsnar) i år . Når bogen udkommer til maj, vil den blive solgt på stadion eller i klubhuset. Prisen bliver 200 kr.

Mange venlige hilsner
Niels Bjørn Hansen og Jesper Ran Pedersen