Støt RygSmertefri.dk – de støtter os

RygSmertefri.dk

Støt RygSmertefri.dk – de støtter os – og få hjælp til smerter i ryg, nakke, skuldre, albuer og knæ.

Corona-situationen har givet mange ufrivillige hjemmedage – og påskeferien bliver også i hjemlige omgivelser uden de sædvanlige påskefrokoster.

Derfor benytter mange uvant meget tid hjemme med opgaver i hus, lejlighed og have – opgaver som kan være belastende for ryg, nakke, skuldre, albuer og knæ og kan medføre ubehagelige smerter.

Ib Steffensen – vores tidligere anfører på Brønshøjs divisionshold og mangeårige leder i Ungdomsafdelingen - kan hjælpe dig, og andre i din omgangskreds med at lindre disse smerter. Ib forhandler nemlig nogle tysk-producerede ryg- og nakkebandager, der ved hjælp af dybdevirkende infrarød varmebehandling aktiverer muskulatur og blodbaner og dermed løsner effektivt op for spændinger og smerter.

Flere af erhvervsklubbens medlemmer har – og har haft – stor glæde af at benytte Ib Steffensens produkter. Morten Dall fra Topcare Nordic udtaler: ”Hos os har vi begge døjet med ondt i ryggen – og varmeeffekten ved produktet har virkelig gjort en positiv forskel. Det generer ikke at gå med – jeg har uden gener haft det på også på arbejdet”.

Du kan læse mere om produkterne på www.rygsmertefri.dk

Du kan kontakte Ib Steffensen på mobil: 60167282 – og høre nærmere om produktsortimentet ..… og også få en fodboldsnak med en fodboldelsker …

Du kan også kontakte Ib Steffensen via mail: is@golfrelations.dk