Støt Opticare Nordic - de støtter os

Opticare Nordic - sponsor

Fra vores sponsor og erhvervsklubmedlem Morten Dall fra Opticare Nordic har vi modtaget denne information omkring tilgængelighed i disse Corona-tider:

Undgå smitterisiko i forretninger – køb online – og støt Brønshøj Boldklub

Regering og Folketingets appel til befolkningen om at begrænse handlen i forretninger, har sat ekstra skub i Online-handlen i Danmark.

I stedet for at stå i kø i forretningen, når du skal købe dit daglige forbrug til rengøringen i køkkenet, badeværelser og toiletter, toiletpapir og køkkenruller, alt til tøjvask og meget mere kan du købe det gennem vores mangeårige erhvervsklubmedlem Opticare Nordic A/S.

Du skal blot indkøbe via websiden: www.støtdinklub.dk, så får du de bestilte varer leveret direkte til din bopæl.

På hjemmesiden www.støtdinklub.dk bliver du spurgt om ”Find din klub” – og ved at vælge Brønshøj Boldklub er du med til at støtte BB med 15% af dit køb.

Direktør Morten Dall siger: ”Vi vil honorere alle køb over kr. 500 med en gratis Sportsvask til svedigt tøj – det virker helt fantastisk”.

Morten Dall vil endvidere love, blandt de første 25 købere fra Brønshøj Boldklub at trække lod om et gavekort på 500,- kr. til brug i shoppen.