Støt Brønshøj Boldklubs Divisionshold

Støt

Med reference til Corona-virus (Covid-19) har Divisionsforeningen besluttet at der ikke skal spilles Divisionsfodbold i Danmark de kommende 2 uger.

Det betyder i den forbindelse at Divisionsholdets hjemmekampe mod respektive Avarta den 14. marts og Frem den 21. marts er aflyst.

Det er uvist om disse kampe bliver spillet ved senere lejlighed – omvendt er det ganske vist, at de to aflyste kampe betyder store økonomiske tab af både forventede entreindtægter og forventede indtægter i øvrigt via salg på stadion og i restauranten.

Vi forventer yderligere aflyste kampe, hvorfor vi allerede nu tager initiativ til omkostningsreducerende tiltag – opmærksomhed skal i den forbindelse henledes på, at vi selvfølgelig er forpligtiget til løbende at betale løn til vores kontraktansatte!

Havde du planer om at komme på Tingbjerg Ground til de nu aflyste kampe og ønsker du i den forbindelse at støtte Divisionsholdet er det selvfølgelig en mulighed. Du er velkommen til at indsætte et støttebeløb på vores MobilePay 55344 (B.B. Stadion) – skriv ”støtte” i beskedfeltet!

Der kan også støttes via bankoverførsel:
Reg.nr.: 5331
Kontonr.: ‪0000345952‬
Husk at skrive "støtte" i beskedfeltet

Dennis Kjeldsen
Adm. direktør