Større motivation og ærgerrighed

Mads Rønne mod Næsby, 17.03.18

Mads Rønne fik i lørdags debut for Brønshøj, og formåede at komme på tavlen i sin første kamp. Desværre blev det ikke til point, hvilket selvfølgelig skuffer Rønne, der sætter følgende ord på sin debut.

- På trods af blæst, dårligt spil og 0 point, var det stadigvæk fedt at få debut i Brønshøj-trøjen. Vi får desværre slet ikke vores spil til at fungere og bliver lidt for ivrige mht. at spille med lange bolde i første halvleg, hvor vi har medvinden. Jeg var selvfølgelig glad for at få scoret, men det hjælper desværre ikke på skuffelsen over de 0 point, siger Rønne.

Næsby-BB, 17.03.18 Jubel over Rønnes scoring

På trods af scoringen, så mener Rønne ikke, at der er meget, som Brønshøj kan tage med fra kampen mod Næsby.

- Det eneste, jeg føler denne kamp kan bidrage med, er , at vi skal have endnu større motivation og ærgerrighed for at vinde på lørdag mod Odder, fortsætter Mads.

Næsby-BB, 17.03.18 God support på sidelinjen

Mange supportere og fans havde taget turen til den nordlige del af Odense, og det var også noget, der blev lagt mærke til inde på banen.

- Kæmpe ros herfra til de medrejsende fans, som sang i samtlige 90 minutter. Derfor er det også en ekstra stor skuffelse, når vi ikke leverer inde på banen. Men jeg må sige, at jeg længe har set frem til at stå i Brønshøj-trøjen og høre supporterne synge "VI ER DE SMUKKESTE I KØBENHAVN" - det var stort, slutter den 30-årige midtbanespiller.

Mads Rønne og de øvrige spiller kan rejse sig igen, når turen går til Odder lørdag den 24. marts kl. 15.