Stærk udmelding fra truppen

Tingbjerg Ground

Kære supportere, frivillige, spillere, trænere, ledere og hvem man ellers kunne forestille sig, har et forhold til vores allesammens Brønshøj Boldklub

Vi har kunne se, at folk har savnet en udmelding fra førsteholdstruppen, om hvad vi gør for at hjælpe klubben igennem en svær tid. Det jeg først er nødt til at pointere er, at vi, som alle andre i en mærkelig tid, selvfølgelig har en masse andre ting, der fylder i hovedet. Bekymringer om familiemedlemmer i risikogruppen; venner eller familie i udlandet; omstilling til at arbejde hjemme; jobsikkerhed; økonomi; osv. Listen er lang. I kender selv alle de ting, der går gennem hovedet for tiden. Og selvom Brønshøj Boldklub og fodbold generelt også fylder en del, så vil det sjældent være af den øverste prioritet, at melde noget ud til klubbens supportere, når man står i en situation, hvor der sker noget så stort på verdensplan, der er af en noget alvorligere grad.

På trods af ovenstående, har der, nærmest fra start, været en dialog blandt spillerne, om hvad vi kan gøre for at hjælpe klubben. Det vi er blevet enige om blandt samtlige kontraktspillere i truppen er, at vi donerer en del af vores månedsløn tilbage til klubben i de næste 4 måneder, via den støtteordning, som så mange andre af klubbens støttere allerede har brugt flittigt den seneste uge. Det er vigtigt at vi eftertrykkeligt også får nævnt, at klubben på ingen måde har opfordret til dette, eller har lagt noget som helst pres på, at der skulle komme noget fra spillertruppen eller laves økonomiske tiltag. Det er på egen opfordring.

Vi er stolte over at være en del af en klub, der rykker så tæt sammen i en svær tid.

Vi håber at I alle er sikkert hjemme og tager de forholdsregler man kan, for at vi kommer igennem det her så hurtigt og smertefrit som muligt. Vi glæder os til at løbe ind på Tingbjerg Ground igen i den forhåbentlig nærmeste fremtid.

Mvh.
Førsteholdstruppen