Sportschefen har ordet

Fans på tribunen

Kære Alle Hvepse

Jeg vil gerne sige en stor tak til jer alle for den kæmpe indsats i har ydet for vores klub i 2018.

I foråret blev vores nerver virkelig sat på prøve, og vi skulle helt hen til sidste spillerunde, før vi med en 5-1 sejr over Greve havde sikret os endnu en sæson i 2. division. Et stærkt sammenhold, hårdt arbejde og en fantastisk opbakning fra alle jer fans gjorde, at vi kom godt igennem den sværeste halvsæson i mange år.

Efteråret har sportslig været en succes. Truppen kom hurtigt på plads efter ferien, vi fik nogle rigtig gode erstatninger ind for de spillere, som havde forladt os, og sammen med resten af truppen har de efter 16 kampe spillet os ind på en flot 2. plads med kun et point op til Middelfart på 1. pladsen.

Efter efterårssæsonen har vi været igennem en ekstraordinær generalforsamling og et muligt ejerskifte af ApS’et. Dette har medført meget debat og mange kommentarer, som både har været for eller imod et evt. salg. Den livlige debat viser, at der er stor interesse og hjerte for vores klub. Jeg håber nu, at vi alle kan samle vores kræfter for klubben og kigge fremad mod 2019. Jeg kan i hvert fald garantere, at jeg, sammen med teamet omkring holdet, vil gøre mit til, at det bliver et stærkt og super motiveret Brønshøj-hold, som løber på banen d. 10. marts imod Avarta.

God jul og godt nytår til jer alle

Bedste hilsner
Sportschef Thomas Ibsen