Rønne: Stjålet Jamils støvler

19.10.18, HIK-BB: Rønne skal til at banke bolden i mål

Vi har snakket med Mads Rønne om lørdagens kamp mod HIK. Her kom Rønne igen på tavlen, da han gjorde det til slutresultatet 1-1. Det var Rønnes syvende mål i denne sæson.

- Syv mål i ni kampe er jeg bestemt tilfreds med, så jeg er selvfølgelig fyldt med selvtillid i øjeblikket. Målformen skyldes nok en kombination af gode assists fra holdkammeraterne, og så har jeg stjålet et par af Jamils gamle støvler, siger Rønne med et smil.

18.08.18, Hillerød-BB: Jubel over Rønnes mål til 1-0

Brønshøj var bedre i 2. halvleg end de var i første i lørdagens kamp mod HIK. Rønne var da heller ikke tilfreds med de første 45 minutter.

- Vi var ikke tilfredse med vores udtryk i første halvleg mod HIK, så vi fik egentlig bare besked på at gå ud og få brændt noget energi af, hvilket jeg egentlig synes, vi lykkedes med efter pausen, fortsætter Mads.

Rønne vil godt give lidt ros til HIK, men mener også, at det var lidt selvforskyldt, at HIK fik så meget spil, som de gjorde.

- HIK er et godt spillende hold, men jeg synes også, at vi i perioder får dem til at se bedre ud, end de reelt set er. Vi sidder ikke tæt nok på dem i nærkampene, og så mangler vi lige det sidste i vores omstillinger, som vi ellers har været så gode til at udnytte i denne her sæson. Efter kampens udvikling er jeg egentlig tilfreds med et point, og endnu engang viser vi, at vi kan kæmpe os tilbage i kampene, selvom vi oplever modgang, fortæller Rønne yderligere.

22.09.18, Vanløse-BB: Rønne har lige gjort det til 2-0

Med weekendens resultater, der gik Brønshøjs vej, venter der nu et topopgør om førstepladsen, når Middelfart kigger forbi Tingbjerg på lørdag kl.15. En kamp Rønne ser frem til.

- Vi glæder os helt vildt til topkampen på lørdag. Vi har revanche til gode, så udover de tre point, så er vi også stadig indebrændte over vores nederlag derovre. Den indebrændthed er jeg sikker på kommer til udtryk i energi og ærgerrighed på lørdag, hvor vi selvfølgelig håber på mange folk på lægterne, slutter den målfarlige midtbanespiller.