Rønne: Ramte den lige i røven

Rønne har lige scoret

Vi har talt med Mads Rønne om gårsdagens kamp mod Vanløse. En kamp, hvor Rønne endte med at blive kåret til kampens spiller af supporterne. Men også en kamp, hvor han scorede et fremragende mål til 2-0.

- Den ramte jeg sgu godt nok lige i røven! De andre plejer at grine af mine afslutninger til træning, men nu er det jo tydeligt, at jeg bare har gået og sparet op til denne her. Jeg kunne jo mærke, at jeg ramte den godt, men tror egentlig lige der gik lidt tid, inden det gik op for mig, at den røg i kassen, siger Mads med et smil.

22.09.18, Vanløse-BB: Rønne har lige gjort det til 2-0

Hele 1.572 tilskuere havde taget turen til Vanløse Idrætspark for at opleve dette nostalgiske arvefjendeopgør. Og der var da også en utrolig stemning hele vejen igennem.

- Det var endnu engang en fantastisk kulisse! Vi har jo virkelig en fordel ved, at vi føler os på hjemmebane, uanset hvor vi spiller henne, når der kommer så mange Brønshøj fans og støtter os. Det betyder rigtigt meget for os som hold, og så er det jo som spiller også virkelig sjovt at spille, når der er stemning på tribunen, fortsætte Rønne.

Rønne i løb

Brønshøj spillede en fremragende 1. halvleg, men i 2. halvleg var Vanløse mest på bolden og fik skabt nogle store muligheder.

I 2. halvleg stresser vi alt for meget, og vi burde spille meget klogere og køre sejren mere sikkert hjem. Men det vigtigste var bare, at vi fik de 3 point, så vi igen er med i toppen af rækken. Vi vil selvfølgelig arbejde på at gøre det endnu bedre til næste kamp, men lige nu er vi bare virkelig glade for sejren, slutter den 30-årige midtbanespiller.

Målet i går var Mads Rønnes 8. mål for Brønshøj i 21 kampe siden sit skifte i januar 2018. Desværre får Mads ikke mulighed for at komme på tavlen på lørdag den 29. september kl. 15 mod Skovshoved, da han skal afsone en spilledags karantæne.