Rekorddeltagelse til bowling

Bowling med Erhvervsklubben

De årlige bowlingmesterskaber i Erhvervsklubben Hvepsene blev et virkeligt tilløbsstykke i Grøndalcentret. Tirsdag aften den 15. januar mødte hele 65 deltagere op – en flot rekord. Erhvervsklubben kan i øvrigt fejre sit 20 års jubilæum i år.

Bedste kvindelig bowler, Henriette Blichager

Stemningen var som sædvanlig rigtig god, og der blev bowlet med liv og lyst på de 12 baner. Efter to runder – altså godt halvanden times leg med kuglerne på banerne, kunne deltagerne indtage en dejlig buffet.

Og så var formand Kim Madsen og sekretær Claus Anker klar med aftenens resultater. Det enkelte holds placering samt de gode præmier til holdene. Claus har afløst MIK – Bent Mikkelsen – der efter mange års indsats på sekretærposten har sagt stop. Der var præmier til alle deltagere. Præmierne var fra Erhvervsklubbens medlemmer samt klubbens sponsorer.

Bedste mandlige bowler, Kasper Bilde

De individuelle præstationer blev også belønnet. Henriette Blichager blev bedste kvindelige bowler med 241 point. Et flot resultat. Kasper Bilde blev bedste mandlige bowler med hele 329 points og Kim Madsen overrakte ham den eftertragtede pokal.

Da der var faldet ro over deltagerne, holdt Brønshøj Boldklubs formand Jan Juul Jørgensen en kort tale, hvor han bl.a. fortalte om klubbens 100 års jubilæum, der finder sted den 15. maj. På selve jubilæumsdagen bliver der en reception i klubhuset, og den 25. maj bliver alle klubbens medlemmer inviteret til spisning i forbindelse med divisionsholdets hjemmekamp. På nuværende tidspunkt er det ikke klart, hvem holdet skal møde. ”Men det tegner godt for holdet, der ligger på en 2. plads i 2. division”, understregede Jan Juul Jørgensen.

Efter en festlig aften kunne deltagerne drage hjem med deres præmier.