Rejnhold: Vi kan blive giftige næste sæson

Philip, BB-Aarhus Fremad 2-0, 10.06.17 (1280x971)

Vi har talt med højrebacken Philip Rejnhold, hvor han kommer ind på kampen mod Aarhus Fremad, den netop overstået sæson og om den kommende sæson. Han håber bl.a., at man kan holde på stammen samtidig med, at Brønshøj forstærker sig, så de kan være med, hvor det er rigtig sjovt næste sæson.

Hvor vigtigt var det for jer at slutte godt af?
At slutte godt af var for os spillere alfa omega. Både for vores egen skyld, så vi kunne gå på ferie med en god fornemmelse, men lige så meget for at give fansene en god oplevelse at slutte sæsonen på. Samtidig var vi i spillertruppen også meget opsatte på, at vi skulle give Jesper en god afsked som træner for os. Det synes jeg bestemt at vi formåede at gøre.

Hvordan vil du beskrive kampen mod Aarhus Fremad?
Kampen mod Aarhus Fremad forløb som vi gerne ville have den til. I 1. halvleg synes jeg, at vi sidder på det hele. Vi spiller en rigtig god omgang fodbold og har bolden rigtig meget. At vi så ikke scorer på vores chancer i 1. halvleg, er vel det eneste minus set i min optik.

I 2. halvleg var vi ikke lige så dominerende, men jeg synes stadig, at det var en fin halvleg. Vi holder Aarhus Fremad fra store chancer indtil de sidste 5-10 min. af kampen. Men vi vandt og holdt nullet, så det var en solid præstation hele vejen rundt.

Rejnhold med afslutning

Philip har i sin første sæson for hvepsene, spillet 22 kampe - alle fra start af.

Hvordan har sæsonen været, både for dig personligt og for holdet?
Sæsonen kan vel bedst beskrive som en rutschebanetur. Vi starter rigtig skidt ud i første halvdel af efteråret, men slutter så rigtig stærkt af, og når vores delmål, som var at komme med i oprykningsspillet. Foråret starter ligesom efteråret, rigtig sløjt. Men igen slutter vi rigtig fint af, og jeg synes vi kan gå på ferie med en god fornemmelse.

For mig personligt har det været en okay sæson. Jeg har spillet rigtig meget, men jeg føler ikke rigtigt, at jeg fået bevist mit sande niveau endnu. Jeg har været for ustabil i mine præstationer, men synes alligevel, at der har været en håndfuld kampe, hvor jeg virkelig har toppræsteret.

Jeg synes, at jeg, ligesom holdet, slutter rigtig fint af, og jeg går på ferie med nogle fine præstationer, hvor jeg synes, at jeg får vist, hvad jeg står for som spiller. Selvom jeg er forsvarsspiller, vil jeg rigtig gerne være med til, at afgøre kampene til vores fordel offensivt, og det har ikke været godt nok for mit vedkommende. Jeg slutter af med at lave en assist, men ville gerne have lavet flere.

Rejnhold med defensiv aktion

Philip er også at finde i truppen næste sæson, da han i efteråret satte sin signatur på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2018.

Hvad forventer du dig af næste sæson?
Jeg forventer, at hvis vi kan holde på vores stamme på holdet, samtidig med at vi får suppleret med nogle nye spillere på de rigtige positioner, at vi bliver rigtig giftige i næste sæson. Vi er stadig et ungt hold, men vi har fået os en masse erfaringer i løbet af sæsonen, som jeg er sikker på, at vi kan drage nytte af i den nye sæson.

Personligt har jeg store krav til mig selv. Jeg skal steppe endnu mere op, præstere endnu bedre og blive langt mere stabil. Samtidig har jeg den forventning, at jeg kommer til at bidrage til at afgøre kampene offensivt endnu mere med henholdsvis mål og assists. Jeg glæder mig til en måneds ferie, men jeg glæder mig endnu mere til at starte den nye sæson op, og til at løbe ind på Tingbjerg Ground igen. Det kommer jeg til at savne hen over sommeren.

Rejnhold i fuld fart