Rejnhold: Noget af det fedeste

BB-Næstved, 30.09.17 Jubel efter 1-1 målet

Foto: Martin Ladegaard

Vi har talt med Philip Rejnhold, der scorede sit første mål for klubben i går, om 2-1 sejren over Næstved. Det var den første sejr siden den 12. august, og Rejnhold lægger da heller ikke skjul på, at den var tiltrængt.

- Der er ikke nogen tvivl om, at det er enormt forløsende med en sejr. Vi har gået og tørstet efter den så længe, og endelig kom den. Sejren betyder nærmest alt. Det tror jeg var tydeligt at se på både staben og os spillere i går, da dommeren fløjtede af. Vi har været tynget af de dårlige resultater, så det nærmest fjernede en byrde fra vores skuldre at vinde i går, siger Rejnhold.

BB-Næstved, 30.09.17 En glad Rejnhold

Foto: Martin Ladegaard

I Rejnholds kamp nummer 31 kom højrebacken på måltavlen for første gang i sin Brønshøj-tid. Et afgørende mål og en fed oplevelse. Helt tilfældigt var målet dog ikke, da man havde prøvet det af til træningen.

Rejnhold mod Næstved

Foto: Martin Ladegaard

- Det er muligvis noget at det fedeste, som jeg længe har prøvet. Mit første mål for klubben, og så sådan et forløsende et. Jeg kunne næsten ikke have tænkt mig et bedre tidspunkt, at score mit første mål på. Målet var en indøvet hjørnesparksvariant, som vi prøvede for første gang i fredags til træningen. Tranberg fikserede deres spiller på kantet af feltet, ved at løbe ned mod baglinjen, så det gav en masse plads omkring kanten af feltet. Boa smed en pasning hen til mig, som jeg modtager i løb, tager et træk på tværs af feltkanten og hakker over i det lange hjørne, fortæller Philip.

Brønshøj overlod meget af initiativet til Næstved i går, men dette var med vilje, da hvepsene gerne ville udnytte de offensive spilleres hurtighed.

- Vores indsats i går synes jeg egentlig går lige efter gameplanen. Vi ville rigtig gerne vente lidt på at Næstved kom frem af banen, så det kunne give os en masse plads til at løbe nogle omstillinger med deres tunge stoppere. Det synes jeg lykkes fint, selvom vi scorer på to dødbolde. Men som jeg husker det, så kommer dødboldene efter nogle omstillinger, fortsætter højrebacken.

Fanjubel

Foto: Martin Ladegaard

Antallet af chancer i går kunne lige snige sig op på et to-cifret antal, og Rejnhold, som er kendt som en offensiv back, havde da også mest fokus på defensiven i går.

- Min egen indsats synes jeg var fin. Jeg får lukket af defensivt, som jeg skal. Dog var jeg ikke så offensiv i går, som jeg gerne ville være, men det skyldes bl.a. at vi overlod lidt af initiativet til Næstved, så jeg kom til at stå dybere på vores egen halvdel end normalt, slutte den 21-årige hveps.

Efter kampen blev Philip Rejnhold kåret til kampens spiller af fansene.