Radiometer støtter ungdoms- og kvinde/pigefodbolden i Brønshøj Boldklub

Radiometer

Brønshøj Boldklub har i mange år haft et godt og positivt samarbejde med bydelens største erhvervsvirksomhed, Radiometer, som har ydet økonomisk støtte til ikke mindst ungdomsarbejdet i klubben.

”Det er med stor glæde vi lige nu har modtaget donationer til både ungdomsafdelingen og til den nyoprettede pige- og kvindefodbold afdeling,” udtaler klubbens ungdomsformand Ivan Pagh Rasmussen.

Pigeafdelingen tilbyder fodbold til alle aldre fra introårgangene (U5-U6) og op.

I kvindeseniorafdelingen vil klubben ramme bredt, idet den er for alle kvinder, der har lyst til at spille fodbold i en klub, der prioriterer kvindefodbolden højt.

”I Radiometer har vi et stort fokus på at støtte de lokalsamfund, vi opererer i, og vi er glade for igen i år at være i stand til at støtte Brønshøj Boldklub som vigtigt socialt samlingspunkt i lokalområdet,” siger Henrik Schimmell, President og administrerende direktør hos Radiometer og fortsætter:

”Vi arbejder selv aktivt med at inkludere alle vores medarbejdere på lige fod uanset herkomst og baggrund, hvorfor vi naturligt også støtter op om Brønshøj Boldklubs initiativ målrettet piger og kvinder.”

Årelangt samarbejde
Et af højdepunkterne fra vores årelange samarbejde med Radiometer var da fodboldens verdensstjerne Pele besøgte klubben i 2009 i forbindelse med integrationsprojektet Get2 Sport.

Her var klubbens ungdomsspillere klædt i klubtrøjer med Radiometer-logo og tribunen på Tingbjerg Ground var fyldt med glade skoleelever fra de nærliggende skoler.

Et arrangement der gav en World Wide TV-eksponering.

En stor tak til Radiometer for donationerne som er en meget stor og inspirerende økonomisk støtte til gavn og glæde for arbejdet og udviklingen af ungdoms- og pige/kvindefodbolden i Brønshøj Boldklub.