Poul Olesen forlænger

Poul Olesen

Assistenttræner Poul Olesen har forlænget sin aftale med Brønshøj Boldklub med et år frem til sommeren 2018.

-Vi er utrolig glade for at Poul har forlænget sin aftale, han er en kulturbærer med rigtige Brønshøj-værdier, fortæller sportschef Thomas Ibsen, Brønshøj Boldklub.

Sammen med den nye cheftræner Michael Winter skal Poul Olesen stå i spidsen for Brønshøj Boldklub i den kommende 2.division, hvor Brønshøj i efteråret er kommet i pulje 1.

-Poul er vigtig, da han gør et kæmpe arbejde både som træner og leder. Og så siger han tingene som de er og på sin egen facon, som gør ham vellidt i og omkring truppen, siger sportschef Thomas Ibsen.

Poul Olesen er en rigtig klubmand, efter han selv stoppede på førsteholdet har han blandt andet været holdleder i mange år og de sidste 14 år har han været assistenttræner. Han har spillet 13 kampe på førsteholdet fra 1984 til 1995. Og han har samlet spillet i alt 978 kampe for klubben og stadig aktiv på klubbens Super Masters, så han nærmer sig en sjælden milepæl 1.000 kamps jubilæum.