Overdragelsen er faldet til jorden

Tingbjerg Ground

I løbet af i går eftermiddags blev det desværre en realitet, at forhandlingerne med Carsten Salomonsson hverken kunne sættes på stand-by eller kunne gennemføres.

Bestyrelsen i ApS’et har fået henvendelser fra en lang række BB’ere, som gerne så, at A-anparterne blev i amatørklubbens eje, og som tillige var villige til at bakke op herom ved at støtte ApS’et økonomisk. Dette syntes bestyrelsen ikke, at man kunne sidde overhørig.

Vi har igennem hele forløbet med Carsten Salomonsson kørt en meget åben proces, og derfor ønskede bestyrelsen naturligvis også, at Carsten Salomonsson skulle orienteres herom, velvidende at det kunne få Carsten Salomonsson til at trække sig. Desværre var det lige netop, hvad han valgte at gøre.

Bestyrelsen i ApS’et vil gerne her benytte lejligheden til at takke både Carsten Salomonsson og Simon Salomonsson - ikke alene for deres interesse men også for det meget store stykke arbejde, som de har lagt for dagen. Vi håber, at såvel Simon som Carsten fortsat vil komme på Tingbjerg Ground og ikke mindst, at vi kan få lov til at gøre brug af jeres energi og viden i ApS’et til gavn for Brønshøj Boldklubs divisionshold.

Bestyrelsen i Brønshøj Boldklub ApS