Optakt: Vigtigt slag om mosen

66' Simon Holden
68' Christian Thorup
lør. 17. okt 2020

Under kampen blev der sunget ”Vi vælter jeres bogreol”. Det lykkedes os da også at ryste den lidt, men da slutfløjtet lød stod det klart, at den ikke blev væltet. Vi endte nemlig med at tabe 1-2 hjemme mod AB i Slaget om Mosen. Bayan Fenwick scorede vores enlige mål.

Plakat, BB-AB, 17.10.2020

Der er blevet tændt for de røde lamper, da alle billetter til det vigtige slag om mosen er blevet solgt. Det betyder, at 400 tilskuere er klar til at opildne spillerne og få os tilbage på sejrssporet og væk fra bunden.

Vi liveopdaterer, som vi plejer, på Twitter fra kampen. Og så kan de selvfølgelig også streames via Ekstra Bladet, hvis du har et +abonnement.

Retningslinjer
Retningslinjerne til kampen kan findes her.

Alle billetter er blevet afsat, så der vil ikke være salg i indgangen til morgendagens kamp.

Jonas Hemmingshøj: Bedre en resultaterne
Niels Bjørn Hansen har taget en snak med Jonas Hemmingshøj, der i sommers skiftede fra Avarta til Brønshøj.

Jonas Hemmingshøj
Midtbane 16
Jonas Hemmingshøj

- Det har været fantastisk rart at komme til Brønshøj. Man føler sig som en del af holdet med det samme. Den er helt speciel, og det var været nemt at glide ind på holdet. Det har været lidt op og ned med resultaterne, men jeg tror, at pokalkampen mod Lyngby kan give os et boost. Vi følte 4-5 nærmest som en sejr, og den følelse skal vi tage med til de kommende kampe, siger Hemmingshøj.

Resultaterne har som Hemmingshøj siger ikke været til vores fordel, men han tror på, at det nok skal vende.

- Her i 2. division går man mere til vaflerne, og det er vigtigt også at have en fysisk styrke, så man kan stå i mod. Det gælder også, når vi træner afslutninger. Træningen kan virkelig overføres til kampene. Der er mange gode hold i 2. division, og sejrene skal nok komme. Vi er et bedre hold end resultaterne har vist, fortsætter Jonas.

I morgen gælder det som bekendt AB i Slaget om Mosen. En kamp, som Hemmingshøj gerne vil vinde.

- Det er måske årets vigtigste kamp. Vi går altid på banen for at vinde. Vi står godt på banen og vi er på hjemmebane - Tingbjerg Ground - med en fantastisk opbakning. Den stærke støtte giver os ekstra energi. Det er vores stærke 12. mand, der gør, at vi giver os 110 procent og derfor også alle tre point, slutter den driblestærke hveps.

Seneste kamp
Der var ikke meget at juble over, da vi i sidste weekend gæstede oprykkerne fra Roskilde KFUM og tabte 0-3.

AB-BB, 31.10.15 Målet

Modstanderen
Det er et formstærkt AB-hold, der venter os i morgen. Deres eneste nederlag i denne sæson i 2. division kom i sæsonpremieren ude mod Hillerød. Men sidenhen er det blevet til fire sejre og to uafgjorte.

Samtidig er historikken heller ikke på vores side, da vi ikke har vundet de sidste seks opgør mod AB. Vi skal tilbage til oktober 2015 for at finde seneste sejr, da vi vandt 1-0 på Gladsaxe Stadion takket være Jabar Sharzas mål.

Men vi håber på at kunne bryde den dårlige stime, når vi løber på banen i morgen.

Dommertrio
Kampens dommer bliver Paw Johansen og på sidelinjerne vil det være Mohammad Ammar Al-Gharawi og Mikkel Bredsgaard Randers, som står klar med flagene.