Optakt: Vigtige point på spil

63' Stefan Nygaard Hansen
90' Jacob Lerche
fre. 20. okt 2017

Det stod ned i stænger i går i kampen mod AB. Her var der ikke meget højdepunkter for hvepsene i kampen mod AB, hvor det endte med et 0-3 nederlag.

I aften står den på  mosederby, når Brønshøj gæster AB og Gladsaxe Stadion. Udover æren og håneretten, er der også vigtige point på spil.

Begge hold må nok indstille sig på at skulle spille i nedrykningsspillet til foråret, og her kan en sejr i aften giver tre vigtige point.

Både AB og Brønshøj kommer fra nederlag i sidste runde, men den mentalitet vi så fra Brønshøj-spillerne i kampen mod Hvidovre kan vise sig guld værd, og kan være forskellen på sejr og nederlag.

Vi håber også på at se rigtig mange hvepse på lægterne, når kampen fløjtes i gang kl. 19. Men skulle du være forhindret i at komme, så livestreamer AB kampen via Mycujoo.

Mosemarch
Kl. 16 åbnes dørene i klubhuset, hvor det vil være muligt at købe øl, vand og pølser til blot 25 kr. pr. stk. Kl. 18 går vi samlet flok til Gladsaxe Stadion. Mere info om marchen kan findes her.

Seneste kamp
Brønshøj led et stort nederlag i sidste spillerunde, da Hvidovre kom på besøg.

Hvidovres Magnus Fredslund var ustoppelig, da han scorede tre mål - alle sammen på frispark. Udover de tre frisparksscoringer var også Aleksandar Lazarevic og Nicolaj Agger på pletten. Selvom hvepsene var bagud 0-5, så gav de aldrig op, og de fik reduceret til 1-5 efter et flot frisparksmål af Boateng.

BB-Hvidovre, 14.10.17 Fredslund hyldes

Modstanderen
I de sidste seks kampe har AB hentet to point. Ikke optimalt for AB, der havde håbet på mere. Seneste kamp for uglerne var ude mod Hillerød, hvor det endte med et 1-2 nederlag. Men trods af den dårlige stime, så er AB stadig et hold med gode spillere, og det bliver ikke nemt.

Kampen i aften vil bliver det 56. opgør mod AB. Af de 55 foregående er de 11 blevet vundet, 26 tabte, mens 18 er endt uafgjort. De seneste kampe har alle været lige, og det er derfor ikke overraskende, at det mest almindelige resultat er 1-1.

BB mod AB

Spillested
Kampen spilles på Gladsaxe Stadion, der ligger på Gladsaxevej 200.

Billetpriserne er:

Voksen: 80 kr.
Børn u/15 samt pensionister: 40 kr.
Studerende: 40 kr. (ved forevisning af gyldigt studiekort)
Børn u/6: gratis

Billetter kan købes her.

Karantæner

Brønshøj må undvære anfører Jamil Fearrington, der skal afsone en spilledags karantæne efter et gult kort i kampen mod Hvidovre.

AB har to spillere i karantæne. Forsvarsspilleren Adnan Curovic, der så rødt sidste weekend, og angriberen Nicklas Rohde, der fik et karantænegivende gult kort i sidste spillerunde.

Dommertrio
Sebastian Friis Aagerup bliver manden med fløjten, mens Patrick Stenzel Rasmussen og Rune Tychsen hjælper til på sidelinjerne.