Optakt: Vi skal vestpå igen

89' Simon Smidt
89' Dawda Ngum
lør. 4. maj 2019

Kolding svingede godt og grundigt med hvepsesmækkeren i dagens kamp, og sendte os hjem til hvepseboet med et 0-5 nederlag. Kolding IF fik lov til at gøre lige hvad de ville i 45 minutter, og dette bliver straffet, når man møder rækkens nummer 2.

I dag går turen til Kolding, hvor rækkens nummer 2, Kolding IF, venter. Det bliver ikke nogen nem kamp, men vi håber på at spillerne kan levere overraskelsen og en gentagelse af sidste besøg, som endte med en 2-1 sejr.

Samtidig vil det også være en kærkommen mulighed for at vaske 0-3 nederlaget til Aarhus Fremad væk, og stadig vise, at vi spiller en rolle i dette slutspil.

Vi håber også på at se en masse af Danmarks Smukkeste i Kolding, og vi ved, at der stadig er ledige pladser i supporterbussen, hvor du kan komme med for blot 100 kr.

Men er du ikke i Kolding, så kan du stadig følge med, da Kolding IF livestreamer kampen på Mycujoo.

Seneste kamp
I lørdags var vi taget til Riisvangen, men igen måtte vi rejse hjem med nul point, da det blev til et 0-3 nederlag.

Aarhus Fremad kunne gå til pausen med en 2-0 føring, da Frederik Høgh og Christian Nissen begge scorede med fem minutters mellemrum ca. midtvejs i 1. halvleg. I 2. halvleg slukkede Frederik Høgh lyset for os, da han scorede sit andet mål til slutstillingen 3-0.

Det var en kamp, hvor spillet aldrig kom til at flyde for vores vedkommende, og vi måtte bare konstatere, at Aarhus Fremad var bedre end os.

Modstanderen
Kolding IF er en gammel klub, der blev stiftet den 15. oktober 1895. Dengang gik de under navnet Kolding Fodsports Klub, men allerede i år 1900 ændrede de navnet til Kolding Idrætsforening.

Kolding IF er i gang med deres 32. sæson i divisionerne. I to sæsoner har de været i landets bedste række, hhv. 1982 og 1983, men har også i flere omgang måtte en tur ned i serierne. Derudover har de været en del af Kolding FC og af Vejle Boldklub Kolding. Siden sæson 2014/15 har Kolding IF spillet i 2. division.

Af store spillere kan nævnes Jan Mølby, som fik sin debut for Kolding IF, da han var 17 år. Han skiftede sidenhen til Ajax Amsterdam og Liverpool.

I alt har vi mødt Kolding IF 8 gange, hvor det er blevet til 5 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag med en målscore på 18-10. De to seneste opgør har vi trukket os sejrrigt ud af med sejre på hhv. 5-2 og 2-1.

Oppe i front har Kolding IF en farlig herre i Rune Nautrup, som har nettet 14 gange i denne sæson.

Spillested
Kampen spilles på Kolding Stadion også kendt som Autocentralen Park.

Dommertrio
Esad Deronjic bliver manden med fløjten og på sidelinjerne får han af Hans-Henrik Høite Hansen og Theis Østervig Johansen.