Optakt: Vi nærmer os afslutningen

Cem svinger højrebenet
Brønshøj Boldklub
3 - 2
2 - 0
Aarhus Fremad
35' Kevin Bechmann Timm
43' Asger Hausted
44' Kevin Bechmann Timm
45' Esben Lauridsen
46' Martin Frandsen
47' Christoffer Boateng
80' Arfanullah Habibi
84' Frederik Høgh Jensen
90' Andreas Damgaard
lør. 2. juni 2018

Brønshøj var ellers på vej mod en sikker sejr, men to Aarhus Fremad-scoring i kampens slutfase gav alligevel spænding til det sidste. Hvepsene holdt dog fast og kunne tage en 3-2 sejr takket være to mål af Kevin Bechmann Timm og et enkelt mål af Christoffer Boateng.

BB-Aarhus Fremad, 02.06.18 Plakat

I morgen gælder det sæsonens næstsidste hjemmekamp, når Aarhus kommer på besøg. Brønshøj har haft et godt tag på Aarhus Fremad i de seneste kampe hjemme i Tingbjerg. Her er det blevet til sejre på hhv. 3-0 og 2-0, og vi tror på den tredje sig i træk hjemme mod Aarhus Fremad i morgen.

Spillerne har gennem hele sæsonen kæmpet brodden ud af bukserne, og aldrig givet på, selv det når har set allersværest ud. Den vilje og gejst har gjort, at hvepsene med tre runder tilbage befinder sig på den rigtige side af nedrykningsstregen. Og med jeres hjælp i morgen kan der hentes tre vitale point i nedrykningsskampen. Så bevæg dit legeme ud til Tingbjerg i morgen, hvor der er lovet godt vejr, kolde øl og varme pølser.

Men skulle du ikke have mulighed for at komme ud og se kampen, så livekommenterer vi den på Twitter og livestreamer den på Mycujoo.

Seneste kamp
Der var besøg fra Fyn i lørdags. Her lykkedes det for Brønshøj at få et point, selvom de spillede 50 minutter i undertal.

Begge hold lagde stærkt ud med chancer i begge ender, men efterhånden tog Næsby over. Fem minutter før tid blev Brønshøj reduceret til 10 mand, da Andraes Lissau blev præsenteret for det røde kort. Værre blev det, da gæsterne fra Næsby bragte sig foran efter 56 minutter.

Men Brønshøj fik hurtigt udlignet og bragt sig foran ved Kevin Bechmann Timm begge gange. Til sidst var der dog ikke flere kræfter tilbage hos holdet, og det udnyttede Næsby til at udligne til kampens resultat 2-2.

BB-Næsby, 26.05.18 Kevin gør det til 1-1

Modstanderen
Aarhus Fremad sikrede sig i sidste uge endnu en sæson i 2. division, men det har været noget ustabilt fra Aarhus Fremad i de sidste kampe, især på udebane, hvor de kun har fået et point de sidste 3 kampe. Og vi skal helt tilbage til 5. runde for at finde aarhusianernes sidste udesejr.

Aarhus Fremad er et godt dødboldshold, så der skal i den grad være fuld fokus, når morgendagens gæster har hjørne og frispark. Derudover så har de også en rigtig målsluger i Frederik Høgh Jensen, som også stod for sejrsmålet, da hvepsene gæstede Riisvangen tidligere i foråret.

Aarhus Fremad-BB

Karantæner
Brønshøj må undvære Andreas Lissau, der så rødt i kampen mod Næsby. Aarhus Fremad har Chris Lind i karantæne, efter et gult kort imod Dalum i sidste weekend.

Dommertrio
Det bliver Yasin Seker, der skal have øjeblikket inde på banen, mens Simon Blond og Mostafa Seyfi tager sig af flagene og sidelinjerne.

Spilerinterview
Niels Bjørn Hansen har snakket med midtbanespilleren Cem Vardar om kampen mod Aarhus Fremad, og hvordan indstillingen skal være til de resterende kampe.

Cem Vardar
Midtbane 6
Cem Vardar

- Jeg er helt sikker på, at vi bliver over stregen. Alle arbejder hårdt – også når vi træner. Vi skal fejre sejren., men forberede os godt til den kommende finale. Hver kamp betragter vi som en finale, som vi skal vinde, og vi har også holdet til det, siger Cem.

Ud af de sidste 11 kampe er det også kun endt med et nederlag, men desværre også otte uafgjorte kampe. Og det ene point betyder bare ikke lige så meget som de tre point i stillingen. Men alligevel er Brønshøj bevæget sig på den rigtige side af stregen. En placering, der skal holdes eller forbedres i morgendagens kamp mod Aarhus Fremad.

- De er særlig farlige på dødbolde, og det er noget, som vi skal gardere os imod. Efter min opfattelse spiller vi bedre og bedre fra kamp til kamp, og vi kan virkelig mærke, at vi er på hjemmebane. Derfor tager vi sejren og de tre point. Støtten fra vore fans er helt fantastisk. Vi kan mærke deres støtte , og de er faktisk vores 12. mand. Derfor vinder vi i morgen, slutter Vardar.

Du kan læse det fulde interview samt meget mere, bl.a. interview med Oliver Miltoft, i det flotte kampprogram, som kan købes for blot 20 kr. inde på stadion på kampdagen.

Cem takker for støtten