Optakt: Vi håber på smil i Aarhus

65' Dawda Ngum
71' Frederik Høgh
lør. 27. april 2019

Vi måtte rejse tomhændet hjem fra Riisvangen, da det blev til et 0-3 nederlag mod Aarhus Fremad. Her var værternes Frederik Høgh deres bedste spiller med sine to mål og ene assist.

Efter mandagens gode sejr på 3-1 over Jammerbugt FC skal der følges op på det gode resultat, når vi i morgen gæster Riisvangen og Aarhus Fremad. Riisvangen er ikke noget nemt sted at spille, og det kan vi se på de tre sidste besøg, der alle er endt med nul point til os.

Dette håber vi selvfølgelig, at der bliver lavet om på i morgen. Og selvom der ikke arrangeres bustur, mon ikke nogle af Danmarks Smukkeste stadig vil finde vejr til Aarhus, så holdet kan få noget støtte langt væk hjemmefra. Og som kan give hjørnebanden lidt modspil.

Men skulle du have mulighed for at tage turen til Jylland, så livekommenterer vi fra kampen på Twitter. Lige nu er der ikke noget link til en livestreaming af kampen, men kommer Aarhus Fremad med sådan et, så deler vi det selvfølgelig via de sociale medier.

Hjørnebanden

Seneste kamp
Tingene blev sat på plads i 1. halvleg, da det lykkedes os at hente alle tre point i slutspillets første kamp hjemme mod Jammerbugt FC.

Det var dog gæsterne, som kom foran, da Viktor Ahlmann sendte bolden over i det lange hjørne. Vi fik dog svaret godt igen, og på otte minutter fik vi scoret hele tre gange. Først headede Kevin Bechmann Timm et indlæg i mål, så sparkede Kevin bolden i mål med en first-timer og til sidst fik Oscar Buch skovlet en returbold i kassen til stillingen 3-1. I 2. halvleg havde vi chancer til flere mål, men ingen af chancerne blev omsat til scoringer. Så det endte med en fin 3-1 sejr.

22.04.19: BB-Jammerbugt FC, Kevin udligner

Modstanderen
Aarhus Fremad blev stiftet i 1897, men det var først i 1947, at fodboldafdelingen blev startet op. I 1970 fik de hjemmebane på Riisvangen Stadion, hvor de har været lige siden.

I 1995 rykker de op i 2. division for første gang, og bortset fra tre sæsoner, har de været en del af Danmarksturneringen lige siden.

Deres bedste resultater var i sæsonerne 1997/98 og 1998/99, hvor de var en del af Superligaen. Her var Søren Hermansen bl.a. en stor del af successen.

I 1999 gik de sammen med Skovbakken og skabte FC Århus, men allerede efter et halvt år fortsætter projektet uden Skovbakken. I 2003 slutter projektet FC Århus, og klubben kendes igen under navnet Aarhus Fremad.

Første gang vi mødte Aarhus Fremad var i sæsonen 1996/97, hvor det endte uafgjort. I alt er det blevet til 16 kampe mod Aarhus Fremad, hvoraf otte af dem var, da de hed FC Århus. Det er blevet til 7 sejre, 4 uafgjorte og 5 nederlag med en målscore på 26-21.

Måltavlen i Riisvangen

Vi har aldrig slået Aarhus Fremad i Riisvangen, når de har hedder Aarhus Fremad. Her er det blevet til fire nederlag, men vi satser på, at femte gang er lykkens gang. Sidste gang vi gæstede dem, kom vi ellers foran 1-0 ved Philip Rejnhold i 1. halvleg, men på to minutter fik aarhusianerne vendt det hele, så det endte med et 1-2 nederlag.

Aarhus Fremad fik en god start på slutspillet, da de tog turen til Gladsaxe og AB, hvor de hentede en 2-1 sejr, takket være to mål af Christian Nissen.

Dommertrio
Kampens skal dømmes af Martin Outzen, der får hjælp på sidelinjerne af Esad Deronjic og Jakob Bo Schmidt.