Optakt: Ubesejrede mod Hillerød

BB-Hillerød, 31.10.20 - Gæsterne har lige udlignet
Hillerød
2 - 0
1 - 0
Brønshøj Boldklub
10' Johannes Houborg
55' Jonathan Witt
60' Nicolai Clausen
lør. 3. april 2021

Lørdag den 3. april gik turen til Hillerød. Det har altid været svære kampe i Hillerød, og det var ingen undtagelse sidste lørdag. Her endte det med et 2-0 nederlag, men kampen kunne sagtens være endt anderledes, hvis vi havde kendt vores besøgstid.

I morgen går turen til Hillerød, hvor vi skal forsøge at fortsætter stimen af ubesejrede kampe mod Hillerød. Men der venter en svær opgave, da Hillerød aldrig er et nemt sted at spille, og vi har måtte se sejren forsvinde i de døende sekunder i de to seneste kampe.

Tilskuere er stadig ikke tilladt, men du kan følge kampen på Twitter, hvor vi liveopdaterer, og har du et +abonnement hos Ekstra Bladet, så kan du livestreame kampen.

Med point på tavlen, så hopper vi over stregen, da de øvrige hold først spiller mandag. Men tre point vil lune, og samtidig rykke os tættere på 6. pladsen.

Seneste kamp
Sidste weekend spillede vi forårets første hjemmekamp, da vi tog imod AB Tårnby. Her blev det den sjette sejr ud af seks mulige mod holdet fra Amager, da vi vandt 2-0 på mål af Mathias Veltz og Elias Asidah With.

Det var en kamp, der burde være lukket efter 1. halvleg, hvor vi sagtens kunne have ført med 3-4 mål. I 2. halvleg var vi mere tilbagelænet, men havde stadig kontrol. Og kort før tid fik Elias lukket og slukket kampen.

Kampen var uden tilskuere, men takket være en sublim støtte var der blevet solgt over 2.300 virtuelle billetter til kampen. Det slå den gamle stadionrekord på 2.177 fra 2010.

Modstanderen
Vi har spillet syv kampe mod Hillerød, hvor fire af dem er blevet vundet, mens tre kampe er endt uafgjort. Vi håber derfor på, at kunne udvide den ubesejrede stime til otte kampe, når det går løs i morgen.

De to seneste kampe er endt 1-1. I begge kampe var vi, som nævnt tidligere, på vej mod de tre point, da vi rundede 90 minutter. Men begge gange fik Hillerød udlignet dybt inde i overtiden.

I oktober 2019 blev der af grunde, som kun dommeren kendte, lagt otte minutter til. I kampens døende sekunder fik Hillerød straffe og fik udlignet ved Jonathan Witt.

I oktober 2020 var det kampens sidste indlæg, som vi ikke fik headet væk, og så kunne Hillerøds back Nikolaj Kristensen score.

Det har været bittert at se sejren forsvinde i de døende sekunder. Derfor vil det være skønt at kunne tage alle tre point denne gang.

Pt. befinder Hillerød sig på 7. pladsen med 21 point. De er á point med Vanløse på 6. pladsen og fem point foran os.

Spillested
Kampen spilles på Hillerød Stadion, der ligger på adressen Selskovvej 76.

Karantæner
Vi må undvære midtbanespilleren Christian Thorup, der fik et karantænegivende gult kort i kampen AB Tårnby, samt angriber Aleksandar Lazarevic, som skal afsone sin anden karantænedag efter det røde kort mod FA 2000.

Dommertrio
Manden med fløjten bliver Nicolai Mossing Madsen, som får hjælp på sidelinjerne af Sadaqat Khatak og Daniel Kühn Christiansen.